Sorum var Gebelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 628 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Görümcem iki çocuklu ve spiral taktırmış adet olunca aşırı kanamam oluyor diyor bide adet sancısında artış oluyor bir ykınım da spiral taktırdığı halde hamile kalmıştı binde bir olur dediler ama oluyomuş Rabbim olmayan ailelere nasip etsin olanlar da olmayanlar da dertli bu dünyada Allah yardımcımız olsun
Evet cnm gerçekten orası doğru amin inşallah bende düşündüm de pek korumuyor diyorlar bilemedim

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Görümcem iki çocuklu ve spiral taktırmış adet olunca aşırı kanamam oluyor diyor bide adet sancısında artış oluyor bir ykınım da spiral taktırdığı halde hamile kalmıştı binde bir olur dediler ama oluyomuş Rabbim olmayan ailelere nasip etsin olanlar da olmayanlar da dertli bu dünyada Allah yardımcımız olsun
Bende de spiral var çok kanamam yok sancım da az oluyor biraz bünyeyle alakalı bence 7 ay oldu taktıralı sadece 2 ay biraz düzensiz ve fazlaydı sonra düzeldi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet cnm gerçekten orası doğru amin inşallah bende düşündüm de pek korumuyor diyorlar bilemedim
Bence riske girme spiral taktır ben korkuyordum şimdiye kadar sorun yaşamadım sana da yavruna da yazık çok küçük bebeğin daha

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Bende de spiral var çok kanamam yok sancım da az oluyor biraz bünyeyle alakalı bence 7 ay oldu taktıralı sadece 2 ay biraz düzensiz ve fazlaydı sonra düzeldi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bence riske girme spiral taktır ben korkuyordum şimdiye kadar sorun yaşamadım sana da yavruna da yazık çok küçük bebeğin daha
Peki takarken acı oluyor mu yarın inşallah gidicem doktora ona da soracağım

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Bende senin gibiyim canım açıkçası birde bunlar kaç sene kalabiliyor peki 😊 bilgin var mı cnm
Doktor 10 sene kalabilir demişti bir de hormonlu var onlar 5 sene ama onu önermedi hormon bozukluğu yapabilir tercih senin dedi istemedim bendeki 10 senelik adetin 2. günü gittim takıldı 1 ay sonra kontrole gel sonra senede 1 gelirsin dedi gidememiştim 😅 sorun yaşamadım şükür

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Doktor 10 sene kalabilir demişti bir de hormonlu var onlar 5 sene ama onu önermedi hormon bozukluğu yapabilir tercih senin dedi istemedim bendeki 10 senelik adetin 2. günü gittim takıldı 1 ay sonra kontrole gel sonra senede 1 gelirsin dedi gidememiştim 😅 sorun yaşamadım şükür
Bende şimdi sıra bekliyorum adetli gelsen daha iyi dedi doktor da 😃 hm anladım cnm

Tüm sayfalar yüklendi.