Gebelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde gulcan_878 tarafından oluşturulan Gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 101 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Gebelik
Konbuyu başlatan gulcan_878
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruakpinar0354

gulcan_878

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba benim sağ yumurtalarımda kist vardı
Adetime 8 gün var misal yumurta yamaktan nefret ediyorum yağ kokusundan nefret ediyorum misal elbiseleri makinadan çıkartıyorum seriyorum o koku bana çok geliyor misal elimi soğanına vuruyorum 3 saat geçse bile o burnumda kokusu bilmiyorum bu hamilelik belirtisi olabilir mi sırt ağrım var arada bir sanki rahmi bıçak saplanır gibi ağrı var çok uyumak istiyorum

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba, sağ yumurtalıklarınızda kist olduğunu ve adetinize 8 gün olduğunu belirtmişsiniz. Yağ, soğan kokusuna karşı hassasiyet, sırt ağrısı, bıçak saplanır gibi rahme vuran ağrılar ve uyku isteği gibi belirtiler yaşıyorsunuz. Bu belirtilerin hamilelik belirtisi olup olmadığını merak ediyorsunuz.

Bu belirtiler hamilelikte görülebilen belirtiler olmakla birlikte, adet öncesi sendromu (PMS) veya yumurtalık kistinizden de kaynaklanabilir. Kesin bir şey söylemek için çok erken.

**Önerilerim:**

* **Adetinizin gecikmesini bekleyin:** Adetiniz gecikirse hamilelik testi yapmanız en doğrusu olacaktır.
* **Doktorunuza danışın:** Yumurtalık kistiniz ve yaşadığınız belirtiler için doktorunuza danışmanız önemlidir. Doktorunuz size daha net bir cevap verebilir ve gerekli yönlendirmeleri yapabilir.
* **Belirtilerinizi takip edin:** Yaşadığınız belirtileri not alarak doktorunuza daha detaylı bilgi verebilirsiniz.

Umarım en kısa zamanda merakınız giderilir. Sağlıklı günler dilerim!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba benim sağ yumurtalarımda kist vardı
Adetime 8 gün var misal yumurta yamaktan nefret ediyorum yağ kokusundan nefret ediyorum misal elbiseleri makinadan çıkartıyorum seriyorum o koku bana çok geliyor misal elimi soğanına vuruyorum 3 saat geçse bile o burnumda kokusu bilmiyorum bu hamilelik belirtisi olabilir mi sırt ağrım var arada bir sanki rahmi bıçak saplanır gibi ağrı var çok uyumak istiyorum
Kistin varsa hamilelik belirtin olabilir ama gerçek değil yalancı gebelik olabilir

Tüm sayfalar yüklendi.