Ayaklarim cok fazla sisiyor parmaklarimi oynstamiyorum bir oneriniz varmi lutfen yardimci olun
M Merva Kayıtlı Üye Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 20 7 Mayıs 2021 #1 Ayaklarim cok fazla sisiyor parmaklarimi oynstamiyorum bir oneriniz varmi lutfen yardimci olun
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 7 Mayıs 2021 #2 Merva' Alıntı: Ayaklarim cok fazla sisiyor parmaklarimi oynstamiyorum bir oneriniz varmi lutfen yardimci olun Genişletmek için tıkla ... Canm sıcak yada soğuk suya koy artık hangisi iyi gelirse
Merva' Alıntı: Ayaklarim cok fazla sisiyor parmaklarimi oynstamiyorum bir oneriniz varmi lutfen yardimci olun Genişletmek için tıkla ... Canm sıcak yada soğuk suya koy artık hangisi iyi gelirse
İki Prenses Annesi 💜 Kayıtlı Üye Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 859 Konum İstanbul 7 Mayıs 2021 #3 Merva' Alıntı: Ayaklarim cok fazla sisiyor parmaklarimi oynstamiyorum bir oneriniz varmi lutfen yardimci olun Genişletmek için tıkla ... İlk çocuğumda benimde öyleydi çok sisiyodu ayaklarım tuzlu yeme ben sürekli turşu yiyodum ondan sisiyodu
Merva' Alıntı: Ayaklarim cok fazla sisiyor parmaklarimi oynstamiyorum bir oneriniz varmi lutfen yardimci olun Genişletmek için tıkla ... İlk çocuğumda benimde öyleydi çok sisiyodu ayaklarım tuzlu yeme ben sürekli turşu yiyodum ondan sisiyodu
S S♥️E💙 Kayıtlı Üye Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 3,468 7 Mayıs 2021 #4 Tuzlu soguk suya koy ayaklarını ve cok fazla ayakda durma tuzlu seyler yeme bol bol su iç odem olmustur
Tuzlu soguk suya koy ayaklarını ve cok fazla ayakda durma tuzlu seyler yeme bol bol su iç odem olmustur
F Ftm Kayıtlı Üye Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 109 8 Mayıs 2021 #5 Ödem olmuş, bol su için, ayakta çok kalmayın, dinlenme halinde ayaklarınızın altına yastık koyun yüksekte kalsın, tuzlu gıdaları azaltın
Ödem olmuş, bol su için, ayakta çok kalmayın, dinlenme halinde ayaklarınızın altına yastık koyun yüksekte kalsın, tuzlu gıdaları azaltın