Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben aynısefa yağı sürüyorum 3. Gebeliğim çok olmasa da var ama güzel nemlendiriyor iki üç gün nemli kalıyor. çatlak kalıtsal bişey kontrolsüz kilo alımında mutlaka oluyor ailede de varsa önemli olan kendinizi bilmeniz doktor kontrolünde bebeğe yarayacak besinlerle normal ayarda kilo alıp en aza indirebilir
Ben aynısefa yağı sürüyorum 3. Gebeliğim çok olmasa da var ama güzel nemlendiriyor iki üç gün nemli kalıyor. çatlak kalıtsal bişey kontrolsüz kilo alımında mutlaka oluyor ailede de varsa önemli olan kendinizi bilmeniz doktor kontrolünde bebeğe yarayacak besinlerle normal ayarda kilo alıp en aza indirebilir
O oluşan çatlakkarı dogumdan sonra 3 yemek kaşıgı badem yagına 1 yemek kaşıgı çay şekeri koyarak iyileştirebilirsiniz haftada iki gün sürüp 10 dakika bekletmek yeterli rahatsız olmazsanız öyle kalabilirsiniz rahatsız olursanız 10 dakika sonra yıkayabilirsiniz veya silebilirsiniz cilde parlaklık da veriyor yüze peeling olarak da kullanılabilir
Ben 1 öğrendiğim dk doğuma kadar günde 2 3 kere yağ sürüyordum ama yinede doğum 7 gün kala çatladı gibi birşey aslında nazara geldim alerji oldum damarlar çıktı morardı kaldı onun izleri
Ben 1 öğrendiğim dk doğuma kadar günde 2 3 kere yağ sürüyordum ama yinede doğum 7 gün kala çatladı gibi birşey aslında nazara geldim alerji oldum damarlar çıktı morardı kaldı onun izleri