Sorum var Gebelikte diş kırılması

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Peliko tarafından oluşturulan Gebelikte diş kırılması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 212 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikte diş kırılması
Konbuyu başlatan Peliko
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Peliko

Kayıtlı Üye
rank
Selam herkesee
Gebeliğimin 4. Ayında ufak bi parçası kırılan dişimin 6. Ayın sonunda yarısı yok. Zamanla ufak ufak kırılarak kaybettim dişimi. Öncekilerde küçük bi parça kırıldı ve hamileyim diye erteledim ama şuan tedirgin oldum böyle giderse doğurmadan dişim tamamen kırılacak. Dişçide iğne yapamayacak antibiyotik vermeyecek bu yüzden işlem yapabilir mi bilemedim. Böyle bi durum yaşayan oldu mu ?

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Selam herkesee
Gebeliğimin 4. Ayında ufak bi parçası kırılan dişimin 6. Ayın sonunda yarısı yok. Zamanla ufak ufak kırılarak kaybettim dişimi. Öncekilerde küçük bi parça kırıldı ve hamileyim diye erteledim ama şuan tedirgin oldum böyle giderse doğurmadan dişim tamamen kırılacak. Dişçide iğne yapamayacak antibiyotik vermeyecek bu yüzden işlem yapabilir mi bilemedim. Böyle bi durum yaşayan oldu mu ?
Ben ikinci gebeliğimde yaşadım canım doktor tamamen gitmiş diş dedi yavaş yavaş kırıldı ama gebelikte hiç sorun olmayana dişim de sorun oluşmaya başladı doktorum buna bir şey yapamazlar yani şuan izin vereceğim bir tedavi değil bir sorun teşkil etmez dedi ama . Bebeğim şuan 8 aylık ama doğumdan sonra antibiyotik kanal tedavi ne ararsan oldum ama yok dişimi kurtaramadılar 🤦🏻‍♀️

Tüm sayfalar yüklendi.