Sorum var Gebelikte enfeksiyon 12. Hafta

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Beri8080 tarafından oluşturulan Gebelikte enfeksiyon 12. Hafta başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 223 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikte enfeksiyon 12. Hafta
Konbuyu başlatan Beri8080
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Demoş51

Beri8080

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba 12. Ci haftadayım. Su içemiyorum midem çok bulanıyor. Ve vajinal yanma yaşıyorum şu içmediğim için mi böyle bi durum yaşayan var mı ?

B

Beriş

Guest
Merhaba 12. Ci haftadayım. Su içemiyorum midem çok bulanıyor. Ve vajinal yanma yaşıyorum şu içmediğim için mi böyle bi durum yaşayan var mı ?
Su içmelisin su içemezsen enfeksiyonun artar idrar yoluyla bol su desteğiyle anca kurtulabilirsin ve pamuklu iç çamaşırı kullan saten iç çamaşırından uzak dur %100 pamuk olsun çamaşırın dediğim gibi hem bebeğin için bende kendin için bol su içmen gerekiyor aç kalırsan daha çok miden bulanır aç kalmamaya çalış

Demoş51

Kayıtlı Üye
rank
Doktorundan mide bulantısı için ilaç iste ayrıca doktoruna mutlaka vajinal yanmanı söyle. Ben 5 hafta önce doğum yaptım 14 sezeryan oldu o gün benim bebeğimle birlikte 10u küveze gitti bebeklerin enfeksiyondan. Her anneye idrar yolu enfeksiyonu geçirdin mi diye sordular. Çözümüne bak. Bol su iç

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar