Folik asit kullanılmadığında sıkıntı olur mu?
Z Zuhalaydn Kayıtlı Üye Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 40 10 Şubat 2021 #1 Folik asit kullanılmadığında sıkıntı olur mu?
Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,797 10 Şubat 2021 #2 Kullanmalısın cnm bebek için çok önemli birşey
İ İki prenses annesiyim🥰🥰 Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1,952 10 Şubat 2021 #3 folic asiti doğuma kadar mi kullanıyorduk yoksa ilk üç ay mi canım doktor bişey demedi bana şu an sadece kan ilacı bide vitamin ilacı kullanıyorum
folic asiti doğuma kadar mi kullanıyorduk yoksa ilk üç ay mi canım doktor bişey demedi bana şu an sadece kan ilacı bide vitamin ilacı kullanıyorum
Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,797 10 Şubat 2021 #4 fadimemislina' Alıntı: folic asiti doğuma kadar mi kullanıyorduk yoksa ilk üç ay mi canım doktor bişey demedi bana şu an sadece kan ilacı bide vitamin ilacı kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... İlk 3 ay cnm ama doktor gerek duyarsa bir kaç ay daha kullanabilirsiniz
fadimemislina' Alıntı: folic asiti doğuma kadar mi kullanıyorduk yoksa ilk üç ay mi canım doktor bişey demedi bana şu an sadece kan ilacı bide vitamin ilacı kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... İlk 3 ay cnm ama doktor gerek duyarsa bir kaç ay daha kullanabilirsiniz
İ İki prenses annesiyim🥰🥰 Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1,952 10 Şubat 2021 #5 Elif kpln' Alıntı: İlk 3 ay cnm ama doktor gerek duyarsa bir kaç ay daha kullanabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... bana bişey demedi de sadece vitaminlerini ihmal etme dedi
Elif kpln' Alıntı: İlk 3 ay cnm ama doktor gerek duyarsa bir kaç ay daha kullanabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... bana bişey demedi de sadece vitaminlerini ihmal etme dedi
Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,797 10 Şubat 2021 #6 fadimemislina' Alıntı: bana bişey demedi de sadece vitaminlerini ihmal etme dedi Genişletmek için tıkla ... Kullanmana gerk duymamış demek ki cnm vitamin ve kan ilacını doktorun dediği gibi ihmal etme
fadimemislina' Alıntı: bana bişey demedi de sadece vitaminlerini ihmal etme dedi Genişletmek için tıkla ... Kullanmana gerk duymamış demek ki cnm vitamin ve kan ilacını doktorun dediği gibi ihmal etme
İ İki prenses annesiyim🥰🥰 Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1,952 10 Şubat 2021 #7 Elif kpln' Alıntı: Kullanmana gerk duymamış demek ki cnm vitamin ve kan ilacını doktorun dediği gibi ihmal etme Genişletmek için tıkla ... onları sürekli içiyorum ihmal etmemeye çalışıyorum canım
Elif kpln' Alıntı: Kullanmana gerk duymamış demek ki cnm vitamin ve kan ilacını doktorun dediği gibi ihmal etme Genişletmek için tıkla ... onları sürekli içiyorum ihmal etmemeye çalışıyorum canım
Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,797 10 Şubat 2021 #8 fadimemislina' Alıntı: onları sürekli içiyorum ihmal etmemeye çalışıyorum canım Genişletmek için tıkla ... Aynn en önemlisi onlr ztn folik asit ilk 3 ay bebekte hastalık olmasın die kullanılır
fadimemislina' Alıntı: onları sürekli içiyorum ihmal etmemeye çalışıyorum canım Genişletmek için tıkla ... Aynn en önemlisi onlr ztn folik asit ilk 3 ay bebekte hastalık olmasın die kullanılır
İ İki prenses annesiyim🥰🥰 Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1,952 10 Şubat 2021 #9 Elif kpln' Alıntı: Aynn en önemlisi onlr ztn folik asit ilk 3 ay bebekte hastalık olmasın die kullanılır Genişletmek için tıkla ... anladım canım kızımı doğuralı 5 yıl oldu ama herşeyi unutmuşum ya sanki ilk defa hamile kalıyorum
Elif kpln' Alıntı: Aynn en önemlisi onlr ztn folik asit ilk 3 ay bebekte hastalık olmasın die kullanılır Genişletmek için tıkla ... anladım canım kızımı doğuralı 5 yıl oldu ama herşeyi unutmuşum ya sanki ilk defa hamile kalıyorum
Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,797 10 Şubat 2021 #10 fadimemislina' Alıntı: anladım canım kızımı doğuralı 5 yıl oldu ama herşeyi unutmuşum ya sanki ilk defa hamile kalıyorum Genişletmek için tıkla ... Aynn öyle oluyor
fadimemislina' Alıntı: anladım canım kızımı doğuralı 5 yıl oldu ama herşeyi unutmuşum ya sanki ilk defa hamile kalıyorum Genişletmek için tıkla ... Aynn öyle oluyor