Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne zamandan beri gelişimi gerril geliyor canım doktorun bu konuda ne diyor peki
1 2 hafta geriden gelmesine gelişim geriliği diyemeyiz canım ama 3 hafta geriden gelmesi gelişim geriliği olabilir
İki hafta önce gittin kilosu iyi boyu kısa dedi bugün gittim ikiside geride dedi 29 haftalıksin ama bebek 27 haftalık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bebeğimde ciddi derecede böbrek genişlemesi de var bu arada ondan olabilir mi erken doğumla ameliyat edilmesi planlanıyor ama çok küçük yapamiyorlar ciğer gelişim iğnesi verdiler bugun
Öncelikle 2 hafta gelişim geriliği sayılmaz canım doktorun biraz korkutmul sanırım. 2 haftanın üstünde ise gelişim geriliği denir bebek büyükçe bebeğin ortalamasını almak daha zordur. Mesela şöyle örnek vereyim ben 18 haftlık gebeyim 19 olacağım geçen doktora gittiğimde pantalonumu tam indirmediğim için doktor bir kısma bakamadı ve bebel 17 haftlık dedi sonra ben hocam biraz daha indireyim deidğimde Şimdi oldu şuan net gözüküyor demişti bunun gibi. Zamanl keseye bebek tam yapıştığı için ölçümlerde hata olabiliyor. Önemli olan bu ölçümün 2 yi geçmemesi. Be boy kısalığı genetik olabilir yapısaldır ve normal karşılanır
Öncelikle 2 hafta gelişim geriliği sayılmaz canım doktorun biraz korkutmul sanırım. 2 haftanın üstünde ise gelişim geriliği denir bebek büyükçe bebeğin ortalamasını almak daha zordur. Mesela şöyle örnek vereyim ben 18 haftlık gebeyim 19 olacağım geçen doktora gittiğimde pantalonumu tam indirmediğim için doktor bir kısma bakamadı ve bebel 17 haftlık dedi sonra ben hocam biraz daha indireyim deidğimde Şimdi oldu şuan net gözüküyor demişti bunun gibi. Zamanl keseye bebek tam yapıştığı için ölçümlerde hata olabiliyor. Önemli olan bu ölçümün 2 yi geçmemesi. Be boy kısalığı genetik olabilir yapısaldır ve normal karşılanır