2 gündür yemek yiyemez oldum biri dokunsa kusucam artık 6.haftadayım hazımsızlığı ne iyi gelirki
E Esraakın Kayıtlı Üye Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 8 28 Ocak 2021 #1 2 gündür yemek yiyemez oldum biri dokunsa kusucam artık 6.haftadayım hazımsızlığı ne iyi gelirki
MihribanEbrarin_Annesi Ebrar ve Eslemin annesi Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 74 28 Ocak 2021 #3 Bol bol su içmek
Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,797 28 Ocak 2021 #4 Esraakın' Alıntı: 2 gündür yemek yiyemez oldum biri dokunsa kusucam artık 6.haftadayım hazımsızlığı ne iyi gelirki Genişletmek için tıkla ... Sade soda cnm
Esraakın' Alıntı: 2 gündür yemek yiyemez oldum biri dokunsa kusucam artık 6.haftadayım hazımsızlığı ne iyi gelirki Genişletmek için tıkla ... Sade soda cnm
M Maviş Kayıtlı Üye Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 329 28 Ocak 2021 #5 Esraakın' Alıntı: 2 gündür yemek yiyemez oldum biri dokunsa kusucam artık 6.haftadayım hazımsızlığı ne iyi gelirki Genişletmek için tıkla ... Suyun icine biraz limon sık ic muthis iyi geliyor bende öyle yapıyorum
Esraakın' Alıntı: 2 gündür yemek yiyemez oldum biri dokunsa kusucam artık 6.haftadayım hazımsızlığı ne iyi gelirki Genişletmek için tıkla ... Suyun icine biraz limon sık ic muthis iyi geliyor bende öyle yapıyorum
E Esraakın Kayıtlı Üye Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 8 30 Ocak 2021 #6 AsminAsaf' Alıntı: Sade soda en iyi cozum Genişletmek için tıkla ... Sodayı çok önermiyolar yarım oda maden suyu içilebilirmiş ama emin olamıyorum
AsminAsaf' Alıntı: Sade soda en iyi cozum Genişletmek için tıkla ... Sodayı çok önermiyolar yarım oda maden suyu içilebilirmiş ama emin olamıyorum
Ezgielvin Moderator Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 888 30 Ocak 2021 #8 Oluo canm hamilelikte bole seyler