Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gebelikte İdrar ve suyun gelmesini nasıl ayırt edebilir
Kızlar selam
37+6 haftalık gebeyim sürekli idrara çıkıyorum. Ve hal böyle iken suyum mu geliyor anlamıyorum. İdrar ve suyun gelmesini nasıl ayırt edebilirim? Gelecek anlamayacağım diye çok korkuyorum
Canim suyun senin iradenin dışında gelen bsey istesende tutamazsın geldiğini bile hissetmezsin oyuzden hiç korkma gelirse yer zaman hiç bsey dinlemeden gelir
Canim suyun senin iradenin dışında gelen bsey istesende tutamazsın geldiğini bile hissetmezsin oyuzden hiç korkma gelirse yer zaman hiç bsey dinlemeden gelir
Kızlar selam
37+6 haftalık gebeyim sürekli idrara çıkıyorum. Ve hal böyle iken suyum mu geliyor anlamıyorum. İdrar ve suyun gelmesini nasıl ayırt edebilirim? Gelecek anlamayacağım diye çok korkuyorum
Kızlar selam
Eğer su kesesi, üst bölgeden ve sıyrık şeklinde yırtılmışsa amniyon suyu sızıntı şeklinde akabilir. Bu nedenle idrar kaçırdığını ya da akıntı nedeniyle ıslaklık hissettiğini düşünebilirsin. Amniyon sıvısı akıntı gibi koyu ve kıvamlı olmaz. Su gibi akışkan yapıda ve açık sarı ya da ıhlamur çayı renginde olur. Su gelmesi açık sarı Ihlamur çayı rengindeymis
Kızlar selam