Kızlar mide bulantısı ile beraber kan kusan var mı? 33 haftalık gebelikte
S Seçilllll Kayıtlı Üye Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 48 17 Şubat 2022 #1 Kızlar mide bulantısı ile beraber kan kusan var mı? 33 haftalık gebelikte
A Anne Adayı Kayıtlı Üye Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 522 17 Şubat 2022 #2 Ben hiç yaşamadım ama bi doktora qözük bence
S Sedoss Kayıtlı Üye Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1,588 17 Şubat 2022 #3 Seçilllll' Alıntı: Kızlar mide bulantısı ile beraber kan kusan var mı? 33 haftalık gebelikte Genişletmek için tıkla ... Bende oldu sürekli kusunca boğaz tahriş oluyor ondan geliyor kan
Seçilllll' Alıntı: Kızlar mide bulantısı ile beraber kan kusan var mı? 33 haftalık gebelikte Genişletmek için tıkla ... Bende oldu sürekli kusunca boğaz tahriş oluyor ondan geliyor kan
A Aysem Kayıtlı Üye Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 998 17 Şubat 2022 #4 Seçilllll' Alıntı: Kızlar mide bulantısı ile beraber kan kusan var mı? 33 haftalık gebelikte Genişletmek için tıkla ... Benmde olmuştu bayağı korktum sonra boğaz tahriş olduğu için olduğunu ogrendim içim rahat etti sen yinede kan miktarını ne sıklıkta oluyor onu takip et ona göre doktorunla konuş canim
Seçilllll' Alıntı: Kızlar mide bulantısı ile beraber kan kusan var mı? 33 haftalık gebelikte Genişletmek için tıkla ... Benmde olmuştu bayağı korktum sonra boğaz tahriş olduğu için olduğunu ogrendim içim rahat etti sen yinede kan miktarını ne sıklıkta oluyor onu takip et ona göre doktorunla konuş canim