Sorum var Gebelikte kanama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Perikizi615561 tarafından oluşturulan Gebelikte kanama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 154 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikte kanama
Konbuyu başlatan Perikizi615561
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿

Perikizi615561

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba ben 8 haftalık hamileyim ve inanılmaz kanamam oluyor öyle böyle degil parça düşürüyorum cok fazla hastaneye gittiginde kanama alanı olduğunu bu yüzden düşük tehlikem oldugunu söylüyorlar piskolojim cok bozuldu artık sürekli yatıyorum az ayaga kalkim hemen kanamam oluyor ben artık bu durumun ne olacagını merak ediyorum başından böyle birşey geçen varmı arkadaşlar bebegimi sağlıkla kucağıma alsam başka birsey istemiyorm 😢

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba ben 8 haftalık hamileyim ve inanılmaz kanamam oluyor öyle böyle degil parça düşürüyorum cok fazla hastaneye gittiginde kanama alanı olduğunu bu yüzden düşük tehlikem oldugunu söylüyorlar piskolojim cok bozuldu artık sürekli yatıyorum az ayaga kalkim hemen kanamam oluyor ben artık bu durumun ne olacagını merak ediyorum başından böyle birşey geçen varmı arkadaşlar bebegimi sağlıkla kucağıma alsam başka birsey istemiyorm 😢
Cnm doktor ne dedi ise onu yap sana iğne ilaç verdi ise onları da kullan inşallah rabbim sağ salim kucağına alırsın cnn sıkma benimde düşük tehlikem çok oldu şükür ama bebeğimi kucağıma aldım

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Doktora git canım düşük bence seninki

Perikizi615561

Kayıtlı Üye
rank
Doktora git canım düşük bence seninki
Düşük degil bebeğimin kalp atışı var sürekli hastanelerdeyim zaten igne ilaç verdi ama az ayaga kalksam kanamam oluyor hop yine doktora gene hastanede yatıyorum duruyor eve geliyorm gene başa sarıyoruz döngü bu ama bebegim iyi şükürler olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm doktor ne dedi ise onu yap sana iğne ilaç verdi ise onları da kullan inşallah rabbim sağ salim kucağına alırsın cnn sıkma benimde düşük tehlikem çok oldu şükür ama bebeğimi kucağıma aldım
Kullanamıyorum canım her doktor farklı konusuyor tek doktorla kalmak istemediğim için 3 4 doktorla görüştüm hepsi farklı konusuyo düşecekse ne yaparsan yap düşer diyende var igne ilaç verip yat diyendd bakalım diyorumya böyle birsey yaşayan varmı acaba diye sormak istedim ben

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Düşük degil bebeğimin kalp atışı var sürekli hastanelerdeyim zaten igne ilaç verdi ama az ayaga kalksam kanamam oluyor hop yine doktora gene hastanede yatıyorum duruyor eve geliyorm gene başa sarıyoruz döngü bu ama bebegim iyi şükürler olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kullanamıyorum canım her doktor farklı konusuyor tek doktorla kalmak istemediğim için 3 4 doktorla görüştüm hepsi farklı konusuyo düşecekse ne yaparsan yap düşer diyende var igne ilaç verip yat diyendd bakalım diyorumya böyle birsey yaşayan varmı acaba diye sormak istedim ben
Öyle şey mi olur ya saçma sapan sen başka doktora görün ilacını kullan hakkında hayırlısı olsun canım

Canım öncelikle geçmiş olsun annem bana hamileyken de düşük tehlikesi yaşamış yattığı yerden çok fazla serum yemiş kan takmışlar zamanında ve tuvalet harici hiç kalkmamış yerinden ayaklarını yukarıda tutmuş öyle tutunmuşum ben sende hareketsiz ol bir süre kalkma hep yat annen kayınvaliden sana yardım etsinler eşin başta olmak üzrere inşaAllah sağlıcakla tutunur bebeğin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar