Tetonoz aşısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde melike bayır tarafından oluşturulan Tetonoz aşısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 367 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Tetonoz aşısı
Konbuyu başlatan melike bayır
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

Tubiss00

Kayıtlı Üye
rank
2 sene önce tetonoz aşısı oldum hamilelikte tekrar olmama gerek var mı
Ol canım bende geçen sene olmuştum doktora söyledim tekrar ol zararı yok bu aşıların ben şimdi ikinci dozumu olacağım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben yapmadım yapmayı da düşünmüyorum bir gebe ya asla aşı yapılmaz
Nasıl bir cahillik bu . İnsanları yanlış bilinçlendirmeyelim lütfen kendinize saklayın o akılları

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Ol canım bende geçen sene olmuştum doktora söyledim tekrar ol zararı yok bu aşıların ben şimdi ikinci dozumu olacağım

Nasıl bir cahillik bu . İnsanları yanlış bilinçlendirmeyelim lütfen kendinize saklayın o akılları
İğne vurulduğu zaman mikrop kaparsa ne olacak siz böyle diyorsunuz da lütfen insanları yanlış yönlendirme yapmayın

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
İğne vurulduğu zaman mikrop kaparsa ne olacak siz böyle diyorsunuz da lütfen insanları yanlış yönlendirme yapmayın
Bu aşı doğum yapıldığında kesme işlemi olduğu taktirde anne de bebekte tetanoz tehlikesi geçirmemesi için. Hayati riski önlüyor yani. Sizin dediğiniz gibi iğne yapılınca mikrop kapılması olayı çok çok düşük bi ihtimal ve tetanoz kadar riskli değil

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Bu aşı doğum yapıldığında kesme işlemi olduğu taktirde anne de bebekte tetanoz tehlikesi geçirmemesi için. Hayati riski önlüyor yani. Sizin dediğiniz gibi iğne yapılınca mikrop kapılması olayı çok çok düşük bi ihtimal ve tetanoz kadar riskli değil
Ya tabi oda var yani

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank

Doğal seleksiyon belki böylece azalarak biterler

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar