Sorum var Gebelikte ödem

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tubiss00 tarafından oluşturulan Gebelikte ödem başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 305 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikte ödem
Konbuyu başlatan Tubiss00
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Tubiss00

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba güzel annelerim veya anne adaylarım , gebelikte ödem kaçında haftadan itibaren meydana gelir ? Ödeme karşı neler yapmalıyım bilgi verirseniz çok mutlu olurum

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Her anneye göre değişir bu canım. Ödemi aza indirmek istiyorsan tuz mikrarını azalt ve bol bol su tüket. Bazı annelerde doğumdan sonrada görülebiliyor

nara.mecid

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba güzel annelerim veya anne adaylarım , gebelikte ödem kaçında haftadan itibaren meydana gelir ? Ödeme karşı neler yapmalıyım bilgi verirseniz ço
Merhaba guzelim bende odem 4cu ayimdan baslamisti simdi 9cu ayimdayim odem yuzunden ne hale geldim sisme balon gibiyim bol bol su icmeme ragmen her bunye farkli tabii inwAllah sende rahat gecirirsin hamileligini sag salim bebisi kucagina alirsin gerisi hall olur

Tubiss00

Kayıtlı Üye
rank
Ay size de Allah kolaylık versin su da içiyorum inanın ama allahım yardımcımız olsun ne diyeyim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Erken değil aslında ama siz sanırım çok tuzu tüketiyor sunuz azaltmaniz gerek sağlığınız için bol ca su ve yürüyüş birde
Evet tuz tüketiyorum bırakmam lazım artık galiba suyu 2 litre içiyorum yürüyüş yapamıyorum evdeyim

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Ay size de Allah kolaylık versin su da içiyorum inanın ama allahım yardımcımız olsun ne diyeyim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet tuz tüketiyorum bırakmam lazım artık galiba suyu 2 litre içiyorum yürüyüş yapamıyorum evdeyim
Yapabilirseniz yapın yürüyüş sizin içinde önemli

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar