Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yani hamileyim diye ayrı bir şampuan kullanma gereği duymadım yada kullandigimi değiştirmedim ama ben panten kullanıyorum canım şahsen bana iyi geliyor onerebilirim
Ben yıllardır kullanıyorum tam tersi bir ara bitince alamadım baya döküldü yine kullandım dökülmedi durduruyor sac uzatıyor benim saçım poponu geçiyor kesiyor bir kaç ay sonra yine aynı oluyor cabuk uzatıyor
Ben de normal sebamedin her zaman kullandigim sampuanimi kullaniyorum ama artik cok dökülmeye baslasi aslinda sormak istediğim saç dökülmesi için önerebileceginiz bir şampuan
Ben de normal sebamedin her zaman kullandigim sampuanimi kullaniyorum ama artik cok dökülmeye baslasi aslinda sormak istediğim saç dökülmesi için önerebileceginiz bir şampuan
Bu cnn işte sac dökülmesine iyi uzatıyor saçı ben çok beğeniyorum yıllardır kullanıyorum sarimsaklisi yada ısırgan öyküsü var yada binde A101dede var bioblas onlarda iyi saçı uzatıyor dökülmeye kepeğe çok iyi