Merhaba bayanlar gebelikte vdrl değeri yüksek çıkan varmı ? Yardımcı olursunuz nedir ne değildir
S Sevda Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 12 27 Ocak 2021 #1 Merhaba bayanlar gebelikte vdrl değeri yüksek çıkan varmı ? Yardımcı olursunuz nedir ne değildir
K Kafası karışık anne Guest 27 Ocak 2021 #3 AsminAsaf' Alıntı: O ne cnm acilimini yaparmisin Genişletmek için tıkla ... Frengi testi diye biliyorum
AsminAsaf' Alıntı: O ne cnm acilimini yaparmisin Genişletmek için tıkla ... Frengi testi diye biliyorum
Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,824 27 Ocak 2021 #7 İlk defa duydum cnm geçmiş olsun
S Sevda Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 12 27 Ocak 2021 #8 ben sağlık ocağına gittim Sonucu söylemedi kadın dogumcuna görün dedi daha gidemedim hastaneye randevuyu anca alabildik kötü biseymi bu frengi
ben sağlık ocağına gittim Sonucu söylemedi kadın dogumcuna görün dedi daha gidemedim hastaneye randevuyu anca alabildik kötü biseymi bu frengi
M Maviş Kayıtlı Üye Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 329 27 Ocak 2021 #9 Sevda' Alıntı: Merhaba bayanlar gebelikte vdrl değeri yüksek çıkan varmı ? Yardımcı olursunuz nedir ne değildir Genişletmek için tıkla ... Hicbir bilgim yok ama sen doktora muhakak görün Sevda' Alıntı: ben sağlık ocağına gittim Sonucu söylemedi kadın dogumcuna görün dedi daha gidemedim hastaneye randevuyu anca alabildik kötü biseymi bu frengi Genişletmek için tıkla ...
Sevda' Alıntı: Merhaba bayanlar gebelikte vdrl değeri yüksek çıkan varmı ? Yardımcı olursunuz nedir ne değildir Genişletmek için tıkla ... Hicbir bilgim yok ama sen doktora muhakak görün Sevda' Alıntı: ben sağlık ocağına gittim Sonucu söylemedi kadın dogumcuna görün dedi daha gidemedim hastaneye randevuyu anca alabildik kötü biseymi bu frengi Genişletmek için tıkla ...
K Kafası karışık anne Guest 27 Ocak 2021 #10 Sevda' Alıntı: ben sağlık ocağına gittim Sonucu söylemedi kadın dogumcuna görün dedi daha gidemedim hastaneye randevuyu anca alabildik kötü biseymi bu frengi Genişletmek için tıkla ... Vucutta kızamık gibi kırmızı lekeler oluyo da tedavi edebilir
Sevda' Alıntı: ben sağlık ocağına gittim Sonucu söylemedi kadın dogumcuna görün dedi daha gidemedim hastaneye randevuyu anca alabildik kötü biseymi bu frengi Genişletmek için tıkla ... Vucutta kızamık gibi kırmızı lekeler oluyo da tedavi edebilir