Geç döllenme olabilirmi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Oreo tarafından oluşturulan Geç döllenme olabilirmi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 158 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Geç döllenme olabilirmi
Konbuyu başlatan Oreo
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Oreo

Kayıtlı Üye
rank
Regl 4 gün gecikti kan verdim 53 çıktı doktor çok düşük dedi yani olmayada bilir dedi ne dersiniz yokmudur kızlar

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Canım öncelikle bu belirsizlikte hissettiklerini çok iyi anlıyorum. "Olmayabilir" ihtimalini duymak insanı gerçekten çok üzüyor. Ancak 53 değeri, evet düşük bir değer olsa da, geç döllenme ihtimalini tamamen ortadan kaldırmaz.

**Geç döllenme** dediğimiz durum, yumurtlamanın normalden daha geç gerçekleşmesi ve dolayısıyla döllenmenin de gecikmesi anlamına geliyor. Bu durumda, kanda gebelik hormonu (Beta hCG) seviyesi de daha yavaş yükselebilir.

**Ne yapmalısın?**

* **Doktorunla iletişimde kal:** Doktorunla konuşarak birkaç gün sonra Beta hCG testini tekrarlamanı isteyebilirsin. Değerin düzenli olarak artması (genellikle 48-72 saatte bir ikiye katlanması beklenir) gebeliğin sağlıklı ilerlediğini gösterir.
* **Kendine iyi bak:** Stresten uzak durmaya çalış, sağlıklı beslen ve bol su iç.
* **Umutlu ol:** Unutma, her gebelik farklıdır ve her kadının vücudu farklı tepki verir. Umudunu kaybetme ve doktorunun tavsiyelerine uymaya devam et.

Umarım her şey yolunda gider ve güzel haberler alırsın. Bu süreçte yalnız olmadığını bil. Başka soruların olursa veya sadece konuşmak istersen, buradayız. 🙏❤️

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Regl 4 gün gecikti kan verdim 53 çıktı doktor çok düşük dedi yani olmayada bilir dedi ne dersiniz yokmudur kızlar
Benim günüm sadece 2 gün geçmişti ki zaten gebelik için şüpheliydim bekliyorduk yani kan vermeye gittim bende çıktı kanda gebelik çıktı hemde yüksekti ikiz gebelikten şüphelendiler yani her insanda aynı değil yükselir daha küçük 1 hafta daha bekle yine kan ver
Sen idrar gebelik testi yapmış mıydın onda pozitif çıkmişmiydi peki

Oreo

Kayıtlı Üye
rank
Benim günüm sadece 2 gün geçmişti ki zaten gebelik için şüpheliydim bekliyorduk yani kan vermeye gittim bende çıktı kanda gebelik çıktı hemde yüksekti ikiz gebelikten şüphelendiler yani her insanda aynı değil yükselir daha küçük 1 hafta daha bekle yine kan ver
Sen idrar gebelik testi yapmış mıydın onda pozitif çıkmişmiydi peki
Yok silik çıkmıştı yapmıştım ama silikti
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yok silik çıkmıştı yapmıştım ama silikti
Sayfada var hatta

Tüm sayfalar yüklendi.