Hamileliğimin basında kanamam oldu kimseyi bulamadık refakatçi dra rica ettim esim kaldi yanimda 2 gun normalde erkek almıyorlarmış görümcemi aradık gelemem dedi geçende geldi ben yemek yapacak mısım yumurta kırdım çay verdim beğenmedi eee yine o istedi yemek ben 1 ay yataktan kalkmadım yemek yapamadım kimse gelmedi yardıma kimse k.bakmasin hakedene böyle bide geçen arıyor cinsiyet partisi varmış bizi niye çatışmadınız diye öyle bisey yok dedik ertesi gün geldi aman AllahimKusura bakmasın kimse o kdar zor gebelik geçiyorum sürekli hastanedeyim çoğunlukla hala bile dışardan yemek yiyoruz
Valla kimse kusura bakmasın o kdar zor gebelik geçiriyorum sürekli hastanelerdeyim hala bile dışardan yemek yiyoruz yeri geliyor bebek aşağıda olduğu için temizlik bile sınırlı yapıyorum ne kaynana ne gorumceler nede bir başkası gelmedi bir dolap silmeye bir kap yemek yapmaya bebek doğunca hiç gerek yok gelmelerine valla annem toparlana kdar bakicak ondan sonrasını ben hallederim zaten gelirlerse eğer zaten ağzının paylarını alır geri giderler canm
Son düzenleme: