Gece uykusu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tecrübeli Anne tarafından oluşturulan Gece uykusu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,232 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gece uykusu
Konbuyu başlatan Tecrübeli Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Iki aylik bebegim iki gecedir 5 6 saat deliksiz uyumaya başladı uyku arasında alsamda emmek istemiyo iki ayrı görüş var aciktiginda uyanır uykuya ihtiyacı var diye yada kan şekeri düşüyor emzir diye sizce napmaliyim çok kararsizim
Gece uykusu cok önemli bu dönrmlerde daha da önemli. 40 cıktıktan sonra sekeri düşer die bişş yok 9 saatr kadar normal gece gündüzü öğreniyorgaz vs sorunları bittiği için de uykusu düzene giriyor. Uyandırıp düzenini bozma canım. Bnm oğlum hiç yatmazdı gece gündüz. Ama kızlarım 9 saate kadar uyuyo du geceleri cok rahattım diş olaylarına kadar. Şimdi 4 5 aykık bebeğim 40 cıktıgından beridir mamasını yer üzerine emer gece 1 gibi yatar öğle 11 12 ye kadar hiç uyanmaz bende uyandırmam. Öbür kızımda bu sekildeydi. Şimdi düşünüyorum oğlumda tecrübesizdim 2 saate bi uyandırdım emzirirdim düzenini ben bozdum galiba 🤦‍♀️

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Iki aylik bebegim iki gecedir 5 6 saat deliksiz uyumaya başladı uyku arasında alsamda emmek istemiyo iki ayrı görüş var aciktiginda uyanır uykuya ihtiyacı var diye yada kan şekeri düşüyor emzir diye sizce napmaliyim çok kararsizim
Aman canım uyuyorsa sakın emzirmek için kaldırma, bana doktorum kaldır demişti, sonra sağlık ocağına gittim kontrol için uyuyorsa sakın kaldırma dedi. Bebek tedirgin olurmuş uykusun da beni kaldırcaklar diye, gece bi kere kalkar sonra aralıksız uyurdu, bide ebe gece lambası bile yakma gece dedi çocuk geceyi gündüzü bilsin karıştırmasın dedi.

Tüm sayfalar yüklendi.