Gece yarısı acıkma😎

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Gece yarısı acıkma😎 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,125 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gece yarısı acıkma😎
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Busratuna

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Bende 33+1 haftalığım eşim sahur yaparken bende acıkmıyor değilim ama kendimi tutuyorum. Çünkü hem sağlıklı değil hemde bana iyi gelmiyor gece yemeği. Ama hamile olduğum için yoksa hamile olmasam yerim etkilemez.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

O değilde eşimin ısrarlarına dayanamıyorum. Bazen tam yiycem sonra kendi kendime tut kendini yeme. Bunun sonrası da var. Sonra yatamazsın miden bulanır diyorum. 🤣Ama dün kendimi dinlemedim canım tatlı çekti. Sahur vaktiydi baktim çilek reçeli var dolapta. O kaşık son bu kaşık son derken bi baktım 800 gr.lık kavanozun yarısına gelmek üzereyim🤣🤣 tabi öncesinde de eşim sahur yaparken 2 bardakta çay içmiştim nasıl uyudum bilemedim

🤣

🤣

Bana kalsa yerdim de Yersem midem bulanıyor sonrasında yattığım için. Yoksa bende yerdim. 🤣🤣🤣Ama haksızlık değil mi ya hem kalk hazırla hemde yeme. Gerçi eşim kalkma diyo ben hazırlarım ama hem namaza kalkacağım için hemde kıyamadığım için ona kalkıyorum hazırlıyorum

Bana kalsa yerdim de Yersem midem bulanıyor sonrasında yattığım için. Yoksa bende yerdim. 🤣🤣🤣Ama haksızlık değil mi ya hem kalk hazırla hemde yeme. Gerçi eşim kalkma diyo ben hazırlarım ama hem namaza kalkacağım için hemde kıyamadığım için ona kalkıyorum hazırlıyorum
Sen yine iyi yatıp kalkıyorsun ben uyuyamıyorum, hamile olduğumdan beri uykusuzluk sorunum var. Sahura kadar oturuyorum. Biz şimdi iyi alıştırıyoruz bu bebişleri gece yemeğine. Ramazandan sonra aynı saatte karınları acıkcak tekmelerle boğacaklar bizi 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.