Geçmeyen kurt

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevginin gücü tarafından oluşturulan Geçmeyen kurt başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,225 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Geçmeyen kurt
Konbuyu başlatan Sevginin gücü
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bla bla bla

Sevginin gücü

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 5 yaşında kızım var ve poposunda sürekli kaşıntısı var ara ara sivilceleniyor 3 kez kurt tedavisi olduk ama hala geçmedi . Ondan dolayı hiç iştahı yok yemek yemiyor var mı bı öneriniz

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 5 yaşında kızım var ve poposunda sürekli kaşıntısı var ara ara sivilceleniyor 3 kez kurt tedavisi olduk ama hala geçmedi . Ondan dolayı hiç iştahı yok yemek yemiyor var mı bı öneriniz
Cnm başka doktora göster kızını belki tedavi ettirdigin doktorun faydası olmamıştır geçmiş olsun

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Benim oqlumun kaşınıyordu kuşum dktra qötrdum damla werdi warsa döker dedi baktım kakasina 2 tane qordum. Oqlum ciq hamur sucuk salam ciq yufka yemeyi cok sewiyor arti tırnak yiyordu bunları kestim kurtulduk cok şükür kurtları qösterdim tırnak yediqin için we hamur ws yediqin için kurt olmuş dedim azda korkuttum napayim. Yani ciq bisyelr yiyorsa en büyük tehdit kuşum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Başka doktora da götürdüm aslında acaba yediği bı şeyden mi oluyor
Oda olabilir çiğ şeyler yedirmeyeye çalışın, abur cuburdan uzak tutun bir de kızınızın kişisel bakımını siz mi yapıyorsunuz o mu yapıyor lavabodan sonra sıcak su ile temizleyin popsunu derim

Sevginin gücü

Kayıtlı Üye
rank
Benim oqlumun kaşınıyordu kuşum dktra qötrdum damla werdi warsa döker dedi baktım kakasina 2 tane qordum. Oqlum ciq hamur sucuk salam ciq yufka yemeyi cok sewiyor arti tırnak yiyordu bunları kestim kurtulduk cok şükür kurtları qösterdim tırnak yediqin için we hamur ws yediqin için kurt olmuş dedim azda korkuttum napayim. Yani ciq bisyelr yiyorsa en büyük tehdit kuşum
Çiğ ve hamur hiç sevmiyo ama bazen tırnak kemiriyo ondan olabilir aslında peki hangi damlayı kullandın Sedacim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Oda olabilir çiğ şeyler yedirmeyeye çalışın, abur cuburdan uzak tutun bir de kızınızın kişisel bakımını siz mi yapıyorsunuz o mu yapıyor lavabodan sonra sıcak su ile temizleyin popsunu derim
Aynen çokta dikkat ediyorum kişisel bakımına aslında

Emineee

Kayıtlı Üye
rank
Tırnak yemesini nasıl engellediniz benim oğlumda 5 yaşında tırnaklarını yiyor ama biz görmüyoruz kendide yediğini farkında değil gibi davranıyor bilerekmi öyle davranıyor bilmiyorum ama tırnağını kesemiyorum hiç çünkü hiç bi tırnağı yok yiyor diye şüpheleniyorum ama görmedim yerken

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Tırnak yemesini nasıl engellediniz benim oğlumda 5 yaşında tırnaklarını yiyor ama biz görmüyoruz kendide yediğini farkında değil gibi davranıyor bilerekmi öyle davranıyor bilmiyorum ama tırnağını kesemiyorum hiç çünkü hiç bi tırnağı yok yiyor diye şüpheleniyorum ama görmedim yerken
Walla kuşum benimde hiç haberim yoktu bikere kestim tırnaqini üzerinden tam 3 ay qecti bakıyorum uzamiyor bakıyorum uzamiyor bide hamileydim akıl kalmamıştı. Uzaktan qözlemledim tw bakarken eli hep aqzinda yanına qittim bi baktım tırnak yiyor uzamadan yiyor sordum yok dedi nerde ozman tırnakların dedim sustu. Acı oje aldık yine yedi konustum yine yedi en sonunda Allah affetsin ben korkuttum kuşum. Tırnaklarini yersen popondan kurtlar çıkar poponu yer bitirir dedim qooqleden resim açtım qösterttim kurtları. Üzerinden 6 ay qecti kurtulduk çok şükür kuşum. Simdi uzadıkça anne tirnaqimi kes diyor. Yani korkuttum ben ama korkmadı iyi anladı sanırım korkak dawranmadi

Tüm sayfalar yüklendi.