Sorum var Geçmeyen sanci

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aynurka tarafından oluşturulan Geçmeyen sanci başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,538 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Geçmeyen sanci
Konbuyu başlatan Aynurka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sabriye

Purple

Kayıtlı Üye
rank
Belimden kasıklarımdan bacaklarıma kadar bir sancı var çokta ödem topladım bide devamlı lavoboya çıkarım grliyor ama bebek gelecek gibi hissediyorum büyük abdestim olsa da yapamıyorum doğum belirtisi mi ara ara sancı giriyor ama daha geçmedi bide küçük abdestimi tutmakta zorlanıyorum 35 haftalıkta hamileyim
Durumun nasıl oldu canım hala şikayetlerin devam ediyor mu

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Belimden kasıklarımdan bacaklarıma kadar bir sancı var çokta ödem topladım bide devamlı lavoboya çıkarım grliyor ama bebek gelecek gibi hissediyorum büyük abdestim olsa da yapamıyorum doğum belirtisi mi ara ara sancı giriyor ama daha geçmedi bide küçük abdestimi tutmakta zorlanıyorum 35 haftalıkta hamileyim
Sancılar sıklaşır artarsa doğum belirtisi ama bende 35+4 haftalık ikinci gebeliğim bende de aynı şey var bacak içi bel sırt ağrısı vücut kendini hazırlıyor canım 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.