Geldim kontrol den💓💓💓🤩🤲

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sıbelmamı tarafından oluşturulan Geldim kontrol den💓💓💓🤩🤲 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,409 kez görüntülenmiş, 52 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Geldim kontrol den💓💓💓🤩🤲
Konbuyu başlatan Sıbelmamı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Peki nerden randevu alıyoruz hangi doktora ben geçmi kaldim
Yok kız geç kalmadın istedigim zaman yapabilirsin özelde randevu aldım ben yaptık çok güzeldi elleri ayakları bi görsen çok belli ediyor yüzü ayna gibi belli ediyor ve gizliyor yüzünü
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tahmin edebiliyorum 😍😍 ultrason kagidi vermistir yuzunu çekip 😍
Yüzünü kapatıyor yan tarafa dönmüş renkli ultrason kagıdı verdi hep tam belli
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tahmin edebiliyorum 😍😍 ultrason kagidi vermistir yuzunu çekip 😍
Yüzünü kapatıyor yan tarafa dönmüş renkli ultrason kagıdı verdi hep tam belli

Son düzenleme:

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Gezel anneler kontrol den geldim renkli ultrasonyaptık çok güzldi 29+2 günlük kız artık kesin çok güzel ya elleri ayakları yüzü
Oh maşallah prensese 🥰❤️annesi sağlıkla alırsın kucağına inşallah canm çok zevkli oluyor o renkli ultrason yüzü ve ayakları için renkli ultrason aldın mı hatıra oluyor çok gzuel

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Oh maşallah prensese 🥰❤️annesi sağlıkla alırsın kucağına inşallah canm çok zevkli oluyor o renkli ultrason yüzü ve ayakları için renkli ultrason aldın mı hatıra oluyor çok gzuel
Aldım aynı fotoğraf gibi ultrason kagıdı çok güzel fotoğraflar içine koydum daha önce bilseydim RENKLİ ye girerdim

Tüm sayfalar yüklendi.