Sorum var Gelen giden agrı ile ilgili

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ömer Talha’nın annnesi 😍 tarafından oluşturulan Gelen giden agrı ile ilgili başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,889 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gelen giden agrı ile ilgili
Konbuyu başlatan Ömer Talha’nın annnesi 😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar bugün afedersiniz bacak aram agrıyordu aldırmadım aksam belim ağrımaya yanmaya başladı sonra karnıma geçti ama bu olanlar ara ara oluyor kanama yok cok sukur ama neden olur

25 hafta 2 günlük
Canım senin düşük tehliken vardı diye hatırlıyorum bı doktora görün bence. Ama kendini yorduysan ayaklarını üsuttuysen ya da enfeksiyon kaynaklı da ağrı olabilir. Geçmiş olsun

Canım senin düşük tehliken vardı diye hatırlıyorum bı doktora görün bence. Ama kendini yorduysan ayaklarını üsuttuysen ya da enfeksiyon kaynaklı da ağrı olabilir. Geçmiş olsun
Yok canım o ilk başta vardı suan cok sukur bişi yok düşük tehlikesi gibi ama agrı oluyor belimde karnıma geçiyor sonra bir arada bıçak saplanması gibi oluyor anlık

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Yok canım o ilk başta vardı suan cok sukur bişi yok düşük tehlikesi gibi ama agrı oluyor belimde karnıma geçiyor sonra bir arada bıçak saplanması gibi oluyor anlık
Canım bence bı acile git usg bakarlar gerekirse kan idrar tahlili alırlar en azından için rahat etsin.

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar bugün afedersiniz bacak aram agrıyordu aldırmadım aksam belim ağrımaya yanmaya başladı sonra karnıma geçti ama bu olanlar ara ara oluyor kanama yok cok sukur ama neden olur

25 hafta 2 günlük
Kuzum bebek rahme baskı yapıyor buda çeşitli ağırlara sebep oluyor normaldir endişe etme

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar