Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
VAlla anladim Allah yardımcın olsun canım eşimin kuzeni de oğlu yeni bir yaşına geldi Haziran da tekrar doğum yapacak ne yapacağım diye kara kara düşünüyor ya
Yeni üye olan arkadaşlar var. Hoşgelmişler Ben Emine 33 yaşındayım. Elazığ da yaşıyorum. Bir kızım var 1,5 yaşında. Ellerinizden öper teyzeleri sizlerde kendinizi tanıtır mısınız lütfen
Merhaba anneler bende Gül. Ankarada yaşıyorum. 1 tane dogo argentino (ismi Ice) 1 tane golden retriever (İsmi Daisy)bir de 5 yaşında bir oğlum (Doruk Mert)var hepsi benim çocuum şimdide kızımızı (Adel) bekliyoruz. Evlendikten sonra iş hayatına veda ettim son 5 aydır home office içerik yazarlığı yapıyorum benden bu kadar şimdilik
Merhaba anneler bende Gül. Ankarada yaşıyorum. 1 tane dogo argentino (ismi Ice) 1 tane golden retriever (İsmi Daisy)bir de 5 yaşında bir oğlum (Doruk Mert)var hepsi benim çocuum şimdide kızımızı (Adel) bekliyoruz. Evlendikten sonra iş hayatına veda ettim son 5 aydır home office içerik yazarlığı yapıyorum benden bu kadar şimdilik
Yeni üye olan arkadaşlar var. Hoşgelmişler Ben Emine 33 yaşındayım. Elazığ da yaşıyorum. Bir kızım var 1,5 yaşında. Ellerinizden öper teyzeleri sizlerde kendinizi tanıtır mısınız lütfen
Merhaba ben Kübra 25 yaşındayım muşluyum muşta yaşıyorum 6 bucuk yılında evliyim iki oglum bı kızım var bir 5 buçuk digeri 3yas 2 aylık kızım da 1bucuk yasında 20+1 hamileyim