Gelisim geriligi

• Konbuyu başlatan Küçük kese
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Küçük kese tarafından oluşturulan Gelisim geriligi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,070 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gelisim geriligi
Konbuyu başlatan Küçük kese
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 3 çocuk annesi
K

Küçük kese

Guest
Kızlar merhaba benim sin adet tarihim 31 ocak 2022 su an uygulamada 7 hafta 2 günlük görünüyor fakat doktor 4 hafta dedi ve çok küçük kalmış dedi ve kasık ağrılarım var sizce düşük olabilirmi 3. Gebeliğim bu arada ama Iki gebeligimde hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım

Tecrübeli Anne

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba benim sin adet tarihim 31 ocak 2022 su an uygulamada 7 hafta 2 günlük görünüyor fakat doktor 4 hafta dedi ve çok küçük kalmış dedi ve kasık ağrılarım var sizce düşük olabilirmi 3. Gebeliğim bu arada ama Iki gebeligimde hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım
Daha çok küçük gec döllenme de olabilir o zaman adet tarihine göre hesaplandigi için daha ufak oluyo

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Her doktorun dediğine güvenme geç döllenme evet olabilir bi iki hafta tekrar kontrole gidin

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Geç döllenme olabilir ayrıca gelişim geriliği diyemeyiz 7 haftalık bebeğe gelişim geriliği 28 haftadan sonra ortaya çıkar. Doktor sana ne salakça bisi demiş gelişim geriliği ne ya 7 haftalık bebek adet tarihine Göre hesaplanmış bir gebelik söz konusu ayrıca ultrosundan ultrosuna fark var gelişim geriliği diyemezsiniz benim oğlumda gelişim geriliği vardı 27+5 günlükken tehsiz kondu takip edildi küçücük doğdu öncesinde herşey yolundaydı şimdi hala minicik ♥️🤲geç dollenme olmuştur bebeğin de yeni oluşmuştur ağrıların normal hepinizde oldu yat dinlen düşük tehlikesi icin de alttan ultrosunla tehsis edilir benim iki defa iç kanama oldu kesenin yanında düşük tehlikesiydi bol bol dinlen ve su iç

Tüm sayfalar yüklendi.