Sorum var Gelmiyor bebeğim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ümm Fatıma tarafından oluşturulan Gelmiyor bebeğim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,369 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gelmiyor bebeğim
Konbuyu başlatan Ümm Fatıma
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Yaaa benim kızlar genelde 38 de geliyodu bu kızım gecikti 😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Inşaallah sabırla bekliyoruz

Demek ki yer baya guzel rahat gelmek istemiyo 😍

Hayırla gelsinler bebeklerimiz

Evet benim diger kızlar da 38 de doğmuştu bu gec kaldı sevdiyse yerini 😂

Evet benim diger kızlar da 38 de doğmuştu bu gec kaldı sevdiyse yerini 😂

Ya o kadar olmasın 😉
Aynen kuzum hayırla gelsinler inşallah

Anneadayadayı

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı geceler kızlar 39 haftalık olduk hale kızım doğmadı ☹
Ay canım ben de 40 haftaya kadar dolandım durdum Annas yedim merdiven çıktım yok Allah yok bir belirti yok bir türlü. Doktora gittim kontrole. Doktorda 2km kadar uzakta dedim yürüyerek gidiyim. Bebek aşarı gelsin de doğum başlasın filan. Her neyse kontrole girdim. Doktor dedi dur Bi bakalım açıklık var mı. Kadın şok oldu 6cm açıklık varmış sen dedi nasıl ayakta duruyorsun? Eve gönderdi beni dedi madem ağrın yok bekle evde. Ben o 2 km yine yürüyerek koşa koşa gittim 😂 6cm olmasına ragmen ne ağrı ne sancı. En son doktoru aradım dedim bu böyle olmucak çok ağrım var filan (yalan tabi). Hastaneye gittim orda ilaç desteğiyle zorla doğum yaptım resmen 😂

Ümm Fatıma

Kayıtlı Üye
rank
Daha zamanı var demek ki annesi 42. Haftaya kadar yolu var rabbin sağ salim kucağına almayı nadip

Daha zamanı var demek ki annesi 42. Haftaya kadar yolu var rabbin sağ salim kucağına almayı nadip etsin 🤲🏻
Allahümme âmin cok teşekkür ederim

Ay canım ben de 40 haftaya kadar dolandım durdum Annas yedim merdiven çıktım yok Allah yok bir belirti yok bir türlü. Doktora gittim kontrole. Doktorda 2km kadar uzakta dedim yürüyerek gidiyim. Bebek aşarı gelsin de doğum başlasın filan. Her neyse kontrole girdim. Doktor dedi dur Bi bakalım açıklık var mı. Kadın şok oldu 6cm açıklık varmış sen dedi nasıl ayakta duruyorsun? Eve gönderdi beni dedi madem ağrın yok bekle evde. Ben o 2 km yine yürüyerek koşa koşa gittim 😂 6cm olmasına ragmen ne ağrı ne sancı. En son doktoru aradım dedim bu böyle olmucak çok ağrım var filan (yalan tabi). Hastaneye gittim orda ilaç desteğiyle zorla doğum yaptım resmen 😂
😂😂 abooo one kız nasıl yuruduysen ben evden pek çıkamıyorum bide kış malum çocuklar da var

Nesrinn

Kayıtlı Üye
rank
Yerini sevmiş demek ki annesi 🥰 41 e kadar hatta 42 ye kadar bile bekleniyor anne ve bebeğin sağlığı elverişli ise. Kendini yormadan yürüyüş yapabilirsin canım squat hafif sıcak duş sancıların gelmesine yardımcı olur
Sguat Yapıyorum 1 aydir hergun 1 saat yürüyüş yapıyorum sıcak suya giriyorum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Allahümme âmin cok teşekkür ederim

😂😂 abooo one kız nasıl yuruduysen ben evden pek çıkamıyorum bide kış malum çocuklar da var
Rica ederim canım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar