38+6 haftaligim ama asiri bir kasintim var gecmeyen özel bolgemde neden olabilir
E Elif Kayıtlı Üye Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 13 19 Mart 2021 #1 38+6 haftaligim ama asiri bir kasintim var gecmeyen özel bolgemde neden olabilir
E Emineevis Kayıtlı Üye Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 47 19 Mart 2021 #2 Elif' Alıntı: 38+6 haftaligim ama asiri bir kasintim var gecmeyen özel bolgemde neden olabilir Genişletmek için tıkla ... İdrar enfeksiyonu olabilir benim de vardı doktor ilaç verdi bi haftada geçti çok iyi geldi büyük ihtimal öyledir doktoruna danış derim
Elif' Alıntı: 38+6 haftaligim ama asiri bir kasintim var gecmeyen özel bolgemde neden olabilir Genişletmek için tıkla ... İdrar enfeksiyonu olabilir benim de vardı doktor ilaç verdi bi haftada geçti çok iyi geldi büyük ihtimal öyledir doktoruna danış derim
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,377 Konum Van 19 Mart 2021 #3 Elif' Alıntı: 38+6 haftaligim ama asiri bir kasintim var gecmeyen özel bolgemde neden olabilir Genişletmek için tıkla ... Ya enfeksiyon yada mantar var canm
Elif' Alıntı: 38+6 haftaligim ama asiri bir kasintim var gecmeyen özel bolgemde neden olabilir Genişletmek için tıkla ... Ya enfeksiyon yada mantar var canm
İ İki prenses annesiyim🥰🥰 Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1,963 19 Mart 2021 #4 bence mantardan canım doktoruna danış mutlaka fitil veya krem verir
Ezgielvin Moderator Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 888 19 Mart 2021 #5 Enfksyon yda mantar olabilir cnm
A Abrk Kayıtlı Üye Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 22 10 Temmuz 2021 #6 Emineevis' Alıntı: İdrar enfeksiyonu olabilir benim de vardı doktor ilaç verdi bi haftada geçti çok iyi geldi büyük ihtimal öyledir doktoruna danış derim Genişletmek için tıkla ... Bende de enfeksiyon varmış ama kasintim v.s yok idrar sonucunda enfeksiyon çıktı cec 1000mglik ilaç verdi acaba bebeğe zararı olur mu
Emineevis' Alıntı: İdrar enfeksiyonu olabilir benim de vardı doktor ilaç verdi bi haftada geçti çok iyi geldi büyük ihtimal öyledir doktoruna danış derim Genişletmek için tıkla ... Bende de enfeksiyon varmış ama kasintim v.s yok idrar sonucunda enfeksiyon çıktı cec 1000mglik ilaç verdi acaba bebeğe zararı olur mu