Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Artık sütyen takmıyorum dışarıda isim varsa takıyorum mecbur yan yatmak zorundayız yandada daha çok baskı oluyo offf şu döneminde sağsalim atlatsak ilk işim sırt üstü yatmak olacak uzun bir süre yan yatmam her halde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Artık sütyen takmıyorum dışarıda isim varsa takıyorum mecbur yan yatmak zorundayız yandada daha çok baskı oluyo offf şu döneminde sağsalim atlatsak ilk işim sırt üstü yatmak olacak uzun bir süre yan yatmam her halde
Valla ciğerim benDe elimden geldiği kadar aynı sol tarafıma yatıyorum ama bı yerden sonra çekecem bel ağrısına razı olup sırt üstü dönüyorum tabi onu geri akşam ben çekiyorum bel ağrısı olarak ki geçecek gececek dogrunca ağrılar geçecek başka şeyler başlayacak kuzum kadından hep birşeyler cekecen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi