Gogus ucu acimasi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Gogus ucu acimasi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,486 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gogus ucu acimasi
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

İnşirah 0824

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 23uncu hftya yeni girdim ama ayiptir sormasi gogus uclarim cok acior neden acaba
O vücudun sut salgilamaya hazırlanıyor damarların falan çekiliyor ondan canım bende de 22. Haftada başladı şuan 28. Haftamdayim hâlâ çok hassaslar ağırlaştilar iyice ama 22 deki gibi acımıyor normaldir canım agrimamasi sknti bence

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Cnm vucud kendini anneliğe hazırlıyorum göğüs ucu kaşınır .. göğüs büyür şişer süt hazırlığı için cnm 🥰
Trsekurler canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Daha ağırlaşır ilerleyen haftalarda ama takma kafana bu olumsuz bişey değil çok şükür
Evin içinde kimse yokken ayıptır söylemesi çamaşır takmıyorum o şekilde acımıyor aklında bulursun
Bnde denerim ozmn 🙂

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Emziriken cokmu aciorki hic bipmiorum ilk gebeligim olucak🙏
Emzirirken hiç acımıyor ama benim göğüs ucum çok yara oldu çatlak değil bildiğin yara oğlum emdikçe kanıyordu, kimi emzirdim kimi aç yatırdım dayanamadım acısına doktora gittim doktor dedi kilo almıyor mamaya başlayacaz. Dedim mama vermem bi hırslandım ağlaya ağlaya kendimi ısırıyordum acısına eşim kaçıyordu dayanamıyordu çırpınmama. O hırsla oğluma kilo aldırdım 2 ay da geçti yaralarım. Yine çok korkuyorum aynısı olcak diye. Çözüm araştırıyorum inşallah bulabilirim.

Tüm sayfalar yüklendi.