Gögüs ucu yarası çözüm bulan var mı

• Konbuyu başlatan Mrvs
  • Toplam 15 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mrvs tarafından oluşturulan Gögüs ucu yarası çözüm bulan var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,513 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gögüs ucu yarası çözüm bulan var mı
Konbuyu başlatan Mrvs
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hilal:)

Tuana Aryanın annesi

Kayıtlı Üye
rank

Sonikiüç

Kayıtlı Üye
rank
sogan suyu soganı ez elinle canım sür ilk bilmiş olsaydın ilk bebek emmeden dogum yaptıktan sonra sürseydin yara çatlama olmaz mı geçmiş olsun inşallah faydasını görürsün🤗
Soğanı elle ezip öyle mi sürüyorsunuz? İlk kez duydum biraz bakındım doğumdan önce başlamak iyiymiş emzirirken yapınca bebek memeyi reddedebilir yazmışlar. Sizce de öyle mi

F

Fatma çkmk

Guest
Ben dolap poşeti öneririm iki çocuğum var ikisindede kullandım hiç yara olmadı. Baktınki yara olcak bebeği emzirdikten hemen sonra göğüs ucuna kestiğin dolap poşetini koy emzirirken çıkar tekrar koy o kurumasını engellediği için yara olmasını engelliyor.

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Gögüs ucu yarası 2 ay da geçmiyor benm doguma az kaldı bir önerisi olan var mı
Ben çözümünü göğsüm parcalandiktan sonra buldum gümüş kapak iki güne toparladı çok rahat ettim. Diğer kremler bitkisel şeyler hiç biri işe yaramadı Bende

Duygu1990

Kayıtlı Üye
rank
Lanolinsh diye bir krem var al sür memenin ucunu yıkamadan bebek dogunca emzirirken kullanırsın çok memnun kalacaksın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Lanolin diye bir krem var al sür memenin ucunu yıkamadan bebek dogunca emzirirken kullanırsın çok memnun kalacaksın

Lansinoh kremin adı baktimda yani sen lanolin içeren bir krem alacaksın emzirirken göğsünü yikamanw gerek kalmıyor bebeğe zararı yok

Lansinoh kremin adı baktimda yani sen lanolin içeren bir krem alacaksın emzirirken göğsünü yikamanw gerek kalmıyor bebeğe zararı yok

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.