InsaAllah canim dua et bana Ne yaptın kuzum
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,401 Konum Kırklareli Cumartesi saat 11:12'de #11 Zümree 👸' Alıntı: InsaAllah canim dua et bana Genişletmek için tıkla ... Ne yaptın kuzum
Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 Kayıtlı Üye Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 1,494 Cumartesi saat 13:55'de #12 Zümree 👸' Alıntı: InsaAllah canim dua et bana Genişletmek için tıkla ... Ederim canım rabbim hayırlarla sonuçlandırsın inşaAllah güzel haberler alırsın
Zümree 👸' Alıntı: InsaAllah canim dua et bana Genişletmek için tıkla ... Ederim canım rabbim hayırlarla sonuçlandırsın inşaAllah güzel haberler alırsın
Zümree 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,849 Konum 🤷♀️🌼 Pazar saat 00:04'de #13 AYŞENUR🦋' Alıntı: Ne yaptın kuzum Genişletmek için tıkla ... Canım randevu sıram 8 kasımda onceden sıra vermiyorlar beklıyorum ara ara ağrım oluyor normal mi Ayşenur um Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Pazar saat 00:04'de Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿' Alıntı: Ederim canım rabbim hayırlarla sonuçlandırsın inşaAllah güzel haberler alırsın Genişletmek için tıkla ... Amin canımm
AYŞENUR🦋' Alıntı: Ne yaptın kuzum Genişletmek için tıkla ... Canım randevu sıram 8 kasımda onceden sıra vermiyorlar beklıyorum ara ara ağrım oluyor normal mi Ayşenur um Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Pazar saat 00:04'de Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿' Alıntı: Ederim canım rabbim hayırlarla sonuçlandırsın inşaAllah güzel haberler alırsın Genişletmek için tıkla ... Amin canımm
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,401 Konum Kırklareli Pazartesi saat 14:46'de #14 Zümree 👸' Alıntı: Canım randevu sıram 8 kasımda onceden sıra vermiyorlar beklıyorum ara ara ağrım oluyor normal mi Ayşenur um Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Pazar saat 00:04'de Amin canımm Genişletmek için tıkla ... Annemizde öyleydi iyi huylu kitle çıkmıştı ameliyat ile aldılar. Hatta annem dokunamazdı bile o kadar acırdı . Stres yapma kötü de düşünme
Zümree 👸' Alıntı: Canım randevu sıram 8 kasımda onceden sıra vermiyorlar beklıyorum ara ara ağrım oluyor normal mi Ayşenur um Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Pazar saat 00:04'de Amin canımm Genişletmek için tıkla ... Annemizde öyleydi iyi huylu kitle çıkmıştı ameliyat ile aldılar. Hatta annem dokunamazdı bile o kadar acırdı . Stres yapma kötü de düşünme
Zümree 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,849 Konum 🤷♀️🌼 Pazartesi saat 22:48'de #15 AYŞENUR🦋' Alıntı: Annemizde öyleydi iyi huylu kitle çıkmıştı ameliyat ile aldılar. Hatta annem dokunamazdı bile o kadar acırdı . Stres yapma kötü de düşünme Genişletmek için tıkla ... Okadarda cok degıl agrızı arada sızı yapıyor canımm
AYŞENUR🦋' Alıntı: Annemizde öyleydi iyi huylu kitle çıkmıştı ameliyat ile aldılar. Hatta annem dokunamazdı bile o kadar acırdı . Stres yapma kötü de düşünme Genişletmek için tıkla ... Okadarda cok degıl agrızı arada sızı yapıyor canımm
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,401 Konum Kırklareli Dün 13:11 da #16 Zümree 👸' Alıntı: Okadarda cok degıl agrızı arada sızı yapıyor canımm Genişletmek için tıkla ... Endişe etme o zaman. KuUm belki de düşündüğümzü gibi bir şey bile yok .
Zümree 👸' Alıntı: Okadarda cok degıl agrızı arada sızı yapıyor canımm Genişletmek için tıkla ... Endişe etme o zaman. KuUm belki de düşündüğümzü gibi bir şey bile yok .
Zümree 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,849 Konum 🤷♀️🌼 Dün 17:55 da #17 AYŞENUR🦋' Alıntı: Endişe etme o zaman. KuUm belki de düşündüğümzü gibi bir şey bile yok . Genişletmek için tıkla ... InsaAllah canımm
AYŞENUR🦋' Alıntı: Endişe etme o zaman. KuUm belki de düşündüğümzü gibi bir şey bile yok . Genişletmek için tıkla ... InsaAllah canımm