Göğüs yarası😭

• Konbuyu başlatan Nejlay
  • Toplam 10 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nejlay tarafından oluşturulan Göğüs yarası😭 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,662 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Göğüs yarası😭
Konbuyu başlatan Nejlay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Duygu sivas
N

Nejlay

Guest
Hanımlar öncelikle iyi akşamlar şuan 15haftalik hamileyim ikinci çocuğum bı kızım var kızımda doğumdan hemen sonra göğüslerim çok yara oldu kanlar içinde emzirdim gitmedim doktor kullanmadığım ilaç krem jel kalmadı ne yaptıysam geçmedi şuan 1gogsum ucu hep Kipa kopa kalmadi😭 ikinci cocktada bunları yasarmiyim tek göğüsle büyüttüm kızımı çok korkuyorum yine yara olursa dgerinide kaybedersem diye😭

Nur36

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar öncelikle iyi akşamlar şuan 15haftalik hamileyim ikinci çocuğum bı kızım var kızımda doğumdan hemen sonra göğüslerim çok yara oldu kanlar içinde emzirdim gitmedim doktor kullanmadığım ilaç krem jel kalmadı ne yaptıysam geçmedi şuan 1gogsum ucu hep Kipa kopa kalmadi😭 ikinci cocktada bunları yasarmiyim tek göğüsle büyüttüm kızımı çok korkuyorum yine yara olursa dgerinide kaybedersem diye😭
Öyle düşünme herşeyi çok gzl olacak bu sefer inşallah yara fln olmuycak bnm bir akrabam da öyle olmuştu ama ikinci doğum da yara olmamıştı böyle düşünüp stres yapma düşüneceğinn tek şey bebeğin olsun sağlıkla gelsin dünyaya geri boş herşey yoluna girer inşallah cnm bnm🤗

Başakburuncu

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim sabır versin ,bebişini sana bağışlasın iyi düşün iyi olsun demişler inş bu sefer gögüsün yara olamayacak bebeğini güzel duyuracaksın, stres yapma bebişte his ediyor duanı et Allah'a sığın Rabbim sağlıkla sığatle büyütmeyi nasip etsin🤲🤲

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Doğumuna 2 ay kala lansinoh göğüs kremini kullanmaya başla canım birde memeler emzirme sırasında yanlış emzirmeden dolayı yara oluyor. Emzirme koçlarınu takip etmeni öneririm benimde ilk 2 hafta kuş gözü gibi delindi uçları emzirirken kanı boşver ağrısı sırtıma ciğerime vururdu sonra emzirme koçlarını takip ettim bi baktım babgır bangır bağırıyorlar yanlış emzirme yara yapar diye onların yazdıklarına uydum sonrasında hiç bir sıkıntım kalmadı

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Of bende çok korkuyorum 😥 oğlumu hep kanlı emzirdim yine yara olur korkusu var içim de. Kullanmadığım ilaç kalmadı ne yapçam bilmiyorum

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Ah o acıyı çok iyi biliyorum gümüş kapak al kendine acil ve sıcak suyla memeni sabunla masaj yap ellinle sürekli sağ acısada yapmalısın süt kanalların tıkanır mastit olursun ben 2 defa mastit oldum şuan biraz daha iyim göğüsümde yanma ateş var mı

Gamzesahin

Kayıtlı Üye
rank
Ah o acıyı çok iyi biliyorum gümüş kapak al kendine acil ve sıcak suyla memeni sabunla masaj yap ellinle sürekli sağ acısada yapmalısın süt kanalların tıkanır mastit olursun ben 2 defa mastit oldum şuan biraz daha iyim göğüsümde yanma ateş var mı
Benim kuzenimde ne yaptıysa geçmedi yarası çok da sütü vardı sürekli damlıyor bebek bezi koyuyordu göğsüne o bile kar etmiyordu kurumayıncada geçmiyordu en son gümüş kapaklar ile yaradı geçti ama hala 10 çocuk emzirecek sütü var 😂

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Benim kuzenimde ne yaptıysa geçmedi yarası çok da sütü vardı sürekli damlıyor bebek bezi koyuyordu göğsüne o bile kar etmiyordu kurumayıncada geçmiyordu en son gümüş kapaklar ile yaradı geçti ama hala 10 çocuk emzirecek sütü var 😂
Ay 41 maşallah canım valla gümüş kapaklar fayda ediyor doktorum da dedi al da ben almadım ben süt sağma makinesi kullanıyordum onu da alıştırmadan bırakmaya çalışıyorum çok sancı yapıyor 🥲

Tüm sayfalar yüklendi.