Yarım saat önce süt sağdım sol göğsüm çok kaşınıyor hafif batma gibi oluyor neden acaba
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 1 Şubat 2022 #1 Yarım saat önce süt sağdım sol göğsüm çok kaşınıyor hafif batma gibi oluyor neden acaba
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,632 1 Şubat 2022 #2 Nur123' Alıntı: Yarım saat önce süt sağdım sol göğsüm çok kaşınıyor hafif batma gibi oluyor neden acaba Genişletmek için tıkla ... Tam bosalmamış olabilir kanallar tıkanmasın sıcak havluyla kompres yap canım rahatlarsın.
Nur123' Alıntı: Yarım saat önce süt sağdım sol göğsüm çok kaşınıyor hafif batma gibi oluyor neden acaba Genişletmek için tıkla ... Tam bosalmamış olabilir kanallar tıkanmasın sıcak havluyla kompres yap canım rahatlarsın.
P Pinar cengiz Kayıtlı Üye Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 13 1 Şubat 2022 #3 Ya bende suan 7 ayligim o sikinti bendede oluyo ve kendiliginde gogsumden sut geliyoo gogus pedi kulaniyorum
Ya bende suan 7 ayligim o sikinti bendede oluyo ve kendiliginde gogsumden sut geliyoo gogus pedi kulaniyorum
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 1 Şubat 2022 #4 Zeynep23' Alıntı: Tam bosalmamış olabilir kanallar tıkanmasın sıcak havluyla kompres yap canım rahatlarsın. Genişletmek için tıkla ... Baya çıktı canım aslında Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Şubat 2022 Pinar cengiz' Alıntı: Ya bende suan 7 ayligim o sikinti bendede oluyo ve kendiliginde gogsumden sut geliyoo gogus pedi kulaniyorum Genişletmek için tıkla ... Gebelikte dokunmayın diyorlar ama çok akıyorsa bir doktoruna sor canım
Zeynep23' Alıntı: Tam bosalmamış olabilir kanallar tıkanmasın sıcak havluyla kompres yap canım rahatlarsın. Genişletmek için tıkla ... Baya çıktı canım aslında Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Şubat 2022 Pinar cengiz' Alıntı: Ya bende suan 7 ayligim o sikinti bendede oluyo ve kendiliginde gogsumden sut geliyoo gogus pedi kulaniyorum Genişletmek için tıkla ... Gebelikte dokunmayın diyorlar ama çok akıyorsa bir doktoruna sor canım
P Pinar cengiz Kayıtlı Üye Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 13 5 Şubat 2022 #5 Nur123' Alıntı: Baya çıktı canım aslında Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Şubat 2022 Gebelikte dokunmayın diyorlar ama çok akıyorsa bir doktoruna sor canım Genişletmek için tıkla ... Tm gidecem bu aralarr ztnn sorarim tsk edrm
Nur123' Alıntı: Baya çıktı canım aslında Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Şubat 2022 Gebelikte dokunmayın diyorlar ama çok akıyorsa bir doktoruna sor canım Genişletmek için tıkla ... Tm gidecem bu aralarr ztnn sorarim tsk edrm