Sorum var Polip ameliyati bilgi verirmisiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde merveceylan tarafından oluşturulan Polip ameliyati bilgi verirmisiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 191 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Polip ameliyati bilgi verirmisiniz
Konbuyu başlatan merveceylan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kifayet

merveceylan

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba ben 23 yasindayim 1.5 senedir evliyim 1 senwdir korunmasız iliskimiz var ve bekarken her ay adet görürdüm az miktarda da olsa. Evlendigim aydan beri adet olamiyorum ilac kullanarak oluyorum. 2 gün önce rahim filmi cektirdim. Ve sol tarafta tüpün oldugu yerde neredeyse tüpe giden yolu kapatacak sekilde bir polip cıktı daha dogrusu ikiside ayni seymi bilmiyorum ama kendi doktoruma randevum 1 hafta sonra oldugu icin farkli 2 doktora gosterdim biri miyom digeri polip dedi ikiside ayni seymi degilmi bilmiyorum o yuzden yazdim. Tam sol tüpümün hemen önünde neredeyse tüpü kapatmis onun disinda baska herhangi bir sorunum cıkmadı pcos da degilim. Hic yasayan oldumu adeti bunun yüzündenmi göremiyorum ve bunun yüzünden mi hamile olamiyorum

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Merhaba ben 23 yasindayim 1.5 senedir evliyim 1 senwdir korunmasız iliskimiz var ve bekarken her ay adet görürdüm az miktarda da olsa. Evlendigim aydan beri adet olamiyorum ilac kullanarak oluyorum. 2 gün önce rahim filmi cektirdim. Ve sol tarafta tüpün oldugu yerde neredeyse tüpe giden yolu kapatacak sekilde bir polip cıktı daha dogrusu ikiside ayni seymi bilmiyorum ama kendi doktoruma randevum 1 hafta sonra oldugu icin farkli 2 doktora gosterdim biri miyom digeri polip dedi ikiside ayni seymi degilmi bilmiyorum o yuzden yazdim. Tam sol tüpümün hemen önünde neredeyse tüpü kapatmis onun disinda baska herhangi bir sorunum cıkmadı pcos da degilim. Hic yasayan oldumu adeti bunun yüzündenmi göremiyorum ve bunun yüzünden mi hamile olamiyorum
Rabbim şifa versin inşallah geçmiş olsun inşallah düzene girer

K

Kifayet

Guest
Polipe adetin pek alakası yok ben dah 9 ay önce polip ameliyatı oldum zeytin kadar di polip zaten yumurtalar la birlikte büyüyor bazen kendi kendine kayboluyor bazaen de kalıp büyüyor ama sen ameliyat ol kanları tıkaması ben 16 Bin TL ye özelde ameliyat oldum 6 saat kadar tutular SONRA taburcu oldum kendi üşütme iyi bak hemen iylerisin hamileyim kalırsın 1 iki aya

Tüm sayfalar yüklendi.