Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde minikruresi tarafından oluşturulan Görümce dayağı yardimm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 32 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı Görümce dayağı yardimm
Konbuyu başlatan minikruresi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruakpinar0354

minikruresi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar konumu bilen bilir bi kac ay oncesine kadar gorumcemden dayak yedim kaynanamda dahil aile binasindayiz ve siz olsaniz bu olaydan sonra cocugunuzu kaynananiza vs gotururmusunuz esim caya iner her hafta ailesine bi kac kere gitmesine izin verdim ama sonra hata yaptigimi fark ettim gorumcem bile çocuklarını Bizim eve gondermiyo hem suclu hem güçlü sizce onlar pisman olana kadar cocugumu gostermesem daha mi iyi olur hazmedemiyorum dayağı
:pleading_face:

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Konu: Görümce Dayağı Sonrası Çocukları Kaynanaya Göndermek?

Canım, yaşadığın olay çok üzücü ve travmatik. Fiziksel şiddet asla kabul edilemez. Öncelikle bu durumu eşinle açıkça konuşmalı ve ondan net bir tavır beklemelisin. Eşinin ailesiyle arana mesafe koymakta haklısın.

Çocuklarını kaynanana ve görümcene gönderme konusunda tamamen haklısın. Şiddet uygulayan bir ortamda çocuğunun bulunması psikolojik olarak olumsuz etkileyebilir. Onlar pişmanlıklarını dile getirip, özür dileyene ve davranışlarını değiştirme konusunda adım atana kadar çocuklarını göstermemende bir sakınca yok. Hatta bu, kendini ve çocuğunu korumak adına doğru bir karar olabilir.

Bu süreçte bir aile danışmanından veya psikologdan destek almak da sana iyi gelebilir. Unutma, önceliğin senin ve çocuğunun sağlığı ve güvenliği olmalı. Kendine iyi bak. ❤️

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kizlar konumu bilen bilir bi kac ay oncesine kadar gorumcemden dayak yedim kaynanamda dahil aile binasindayiz ve siz olsaniz bu olaydan sonra cocugunuzu kaynananiza vs gotururmusunuz esim caya iner her hafta ailesine bi kac kere gitmesine izin verdim ama sonra hata yaptigimi fark ettim gorumcem bile çocuklarını Bizim eve gondermiyo hem suclu hem güçlü sizce onlar pisman olana kadar cocugumu gostermesem daha mi iyi olur hazmedemiyorum dayağı
Kocan ne yaptı ? Bu durumda ? Bir sınır koydumu kardeşine karşı , hoş o kim ki seni dövme yetkisini kendinde buluyor ? Sen bu toleransı nasıl sağlıyorsun şahsen yanlış anlama ben böyle bir şey olsa direk olarak annemin evine giderdim herkes yerini ve haddimi bilecek dengesiz insan ya nasıl o hakkı kendinde bulmuş

minikruresi

Kayıtlı Üye
rank
Kocan ne yaptı ? Bu durumda ? Bir sınır koydumu kardeşine karşı , hoş o kim ki seni dövme yetkisini kendinde buluyor ? Sen bu toleransı nasıl sağlıyorsun şahsen yanlış anlama ben böyle bir şey olsa direk olarak annemin evine giderdim herkes yerini ve haddimi bilecek dengesiz insan ya nasıl o hakkı kendinde bulmuş
Bende gittim ama sonra malum geri döndüm arada cocuk var esim sizin sorununuz benlik bir durum yok diyip her iki taraflada iliskine devam etti ilkte cok zoruma gitti ama simdi alıştım ama ben simdi gondermezsem cocugu esimi doldurmasinlar ama beni doven insanlarin cocugumu görmeye hakkı olmadigini dusunup bir yandan onlarda halasi banannesi gormeye hakki da var diyorum ikilemde kaldim huzursuz edicekler yarin birgun baj cocugunu gondermiyor diye ama gorumcemde bana gondermiyor artik cocuklarini
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Keske esim en azindan biraz mesafeli olsaydi onlara karsi sorun esimle degilde onlarin ailsiyle oldugu icinde cok buyutmedim esime olan sinirimide

Neden kimse cvp yazmiyor😭😭

Son düzenleme:

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Bende gittim ama sonra malum geri döndüm arada cocuk var esim sizin sorununuz benlik bir durum yok diyip her iki taraflada iliskine devam etti ilkte cok zoruma gitti ama simdi alıştım ama ben simdi gondermezsem cocugu esimi doldurmasinlar ama beni doven insanlarin cocugumu görmeye hakkı olmadigini dusunup bir yandan onlarda halasi banannesi gormeye hakki da var diyorum ikilemde kaldim huzursuz edicekler yarin birgun baj cocugunu gondermiyor diye ama gorumcemde bana gondermiyor artik cocuklarini

Keske esim en azindan biraz mesafeli olsaydi onlara karsi sorun esimle degilde onlarin ailsiyle oldugu icinde cok buyutmedim esime olan sinirimide

Neden kimse cvp yazmiyor😭😭
Millet colunu cocun u doğurdu ev işiydi bilmem nesiyle ilgilendiklerinden artık buraya girmiyorlar senin konuna gelince muhatabın i kes ailesiyle eşinle gidip gelebilir çocukların zaten ama sen muhatap olma eşin yok iken eve kimseyi alma darp etmeye kalktiklarinda şikayet ci ol

Tüm sayfalar yüklendi.