Görümce dayağı yardimm

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde minikruresi tarafından oluşturulan Görümce dayağı yardimm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 236 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı Görümce dayağı yardimm
Konbuyu başlatan minikruresi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sev M❤️S da

Sev M❤️S da

Kayıtlı Üye
rank
Gittim bir kere zaten daha nereye gidiyim benimde yuvam var onlar beni dovdu esim arkamfa durmadı diye de yuvami bozamam bozmam lazim belkide ama esimle iyiyiz suan olaylar duruldu gibi tekrar konulari desmeye bile gerek duymuyorum esimle konulari hic acmiyoruz sadece korkma daha bisey yapamazlar diyolar ama asıl sıkıntı çocuğumu gondermeyince olucak gibide valla güçlü olmam lazm cocugum için hangi cocuk ezik korkak bir anneister
Zaten konu senin eşinle aran değil eşinin ailesinin sana yaptıkları ve bu yaptıklarına eşinin göz yumasi mevzu desen ki ağıza alınmayacak küfürler Etiler hadi onları bile insan dayanamazken dayak ya bunun açıklaması bile olamaz

minikruresi

Kayıtlı Üye
rank
Zaten konu senin eşinle aran değil eşinin ailesinin sana yaptıkları ve bu yaptıklarına eşinin göz yumasi mevzu desen ki ağıza alınmayacak küfürler Etiler hadi onları bile insan dayanamazken dayak ya bunun açıklaması bile olamaz
Yani cocugumuda gormesinler bi zahmet artik zaten sevmiyolar hic ozellikle gorumcem insan bi sever surekli onu yapma sunu yapma tlfna girme atletin varmi sanki ben annesi degilim yokum ortamda yani allahtan Allah kurtardi beni iyi bile dayandim cocugumu gormek sevmek istiyolarsa onc annesine saygi duyucaklar valla

Sev M❤️S da

Kayıtlı Üye
rank
Yani cocugumuda gormesinler bi zahmet artik zaten sevmiyolar hic ozellikle gorumcem insan bi sever surekli onu yapma sunu yapma tlfna girme atletin varmi sanki ben annesi degilim yokum ortamda yani allahtan Allah kurtardi beni iyi bile dayandim cocugumu gormek sevmek istiyolarsa onc annesine saygi duyucaklar valla
Aynen öyle sen evladına en güzel şekilde bakarsın ağzı olan konuşuyor

Tüm sayfalar yüklendi.