Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok canım kesinlikle barışma yüz verme benimkide seninki gibi ama o direk eşimi aradı bizi birbirimize soktu biz tartıştık baya bı eşimle boşanmaya kadar geldik canım enson eşim fark etti ablası bizi birbirimize sokuyor gittmiş kendisi engel atmış çünkü ablası bunu aramış demiş sen karına söyle bana hakını helal etsin bende dedim asla helal etmiyorum rabbim sorsun ona o bana ne yaştıysa bu hamile halimle rabbim bin beterini yaşatsın ona dedim bir iki defa eşim üsteledi bakatı gerçekten ablası yüzünden birbirimize giriyoz gitmiş engellemiş bana öyle söyledi eşim dedi engeledim onu bende dedim sen bana okadar hakaret etikten sonra engellemenin bir anlamı yok bu saatten sonra
herneyse anlatsam roman olur kızlar benim ömrüm çürüdü bu aileyle 10 senedir baş etmeye çalışıyorum maalesef
Allah yardımcın olsun canım benim eşimin ailesi de tuhaf yemin ederim ablaları şeytan gibi eşimden Allah razı olsun beni hiç ezdirmez ama kafa olarak bende çok yoruldum
Kızlar eşimin watsapp da aile grubu vardı kardeşleriyle uygunsuz şeyler yazmış ablaları bende gruptan çıkardım sonra ablası bana mesaj attı sen kardeşimizi bizden ayırmaya calisyosn falan benimle tartıştı küfür etti bana wp den engel attım sonra normal mesajdan sataşmaya başladı neyse oradan da engel attım bu olaya 5 ay falan oluyor eşime özür dilediğini barışmak için yalvardığıni yazmış bebeğime de mont alıp göndermiş hediye olarak sız olnasnz barışırmsnzdaha çok şey varda yazmakla bitmez
Hayatta isim olmaz kaç yaşında bunlar ne saçma gerçekten samimi olan yaptıklarının pişman olan insan aleykümselam ev belli adres belli çıkar gelir seni kırdım özür dilerim der belli ki bunlar hep politika
Hayatta isim olmaz kaç yaşında bunlar ne saçma gerçekten samimi olan yaptıklarının pişman olan insan aleykümselam ev belli adres belli çıkar gelir seni kırdım özür dilerim der belli ki bunlar hep politika