Görümcem bi hayirli olsun icin aramadi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sinoplu tarafından oluşturulan Görümcem bi hayirli olsun icin aramadi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,144 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Görümcem bi hayirli olsun icin aramadi
Konbuyu başlatan Sinoplu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

Sinoplu

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar gorumcemle konusmuyoruz ama kanli bicaklida degiliz insan yegeni oluyor diye arayip tebrik etmezmi abisini bile aramadi ve dogum yaptigimda kesjnlikle gelicek bukadarda yüzsüzdür ve ben sizce nasi tepki versem hic istemiyorum gelmesini

Balığın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar gorumcemle konusmuyoruz ama kanli bicaklida degiliz insan yegeni oluyor diye arayip tebrik etmezmi abisini bile aramadi ve dogum yaptigimda kesjnlikle gelicek bukadarda yüzsüzdür ve ben sizce nasi tepki versem hic istemiyorum gelmesini
Korona var hastane refakatçi ziyaretci kabul etmiyor de gorumcenin de konuştuğu haber alacağı herkese evede kimseyi sokma canım korona var şakaya gelmez onlar yeni dünya ya adapte olmaya çalışıyor

B

Betosun ablasi

Guest
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 benim 4 görümcem 4 ude aramadı artı kaynanam üstümde oturuyor oda hayırlı olsun demedi sormadı takildigin şeyin çok önemli olduğunu düşünmüyorum açıkçası sen dunyaya sağlıkla getir gerisi bir hiç.

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Benim de kaynanam yanında ultrason kağıdıyla gittik hamileyim dedim eşim ben eşimin teyzeleri hepsi hayırlı olsun deyip tebrik etti kaynanam döndü arkasını oturdu 19 haftalık oldu bebek hala ne aradı ne sordu eşime bile hayırlı olsun demedi ikinci gebeligim normalde eşimle konuşurdu oğlumu yalandan da olsa seslenir severdi ama şimdi hiç ne eşimle konuşuyor nede oğlumla bende seni. Gibi gelirse ne yaparım bilmiyorum eşimin teyzesine inan mam ben onun hamileligine demiş 🤣 ne diyim Allah ıslah etsin böylelerini

Balığın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benim de kaynanam yanında ultrason kağıdıyla gittik hamileyim dedim eşim ben eşimin teyzeleri hepsi hayırlı olsun deyip tebrik etti kaynanam döndü arkasını oturdu 19 haftalık oldu bebek hala ne aradı ne sordu eşime bile hayırlı olsun demedi ikinci gebeligim normalde eşimle konuşurdu oğlumu yalandan da olsa seslenir severdi ama şimdi hiç ne eşimle konuşuyor nede oğlumla bende seni. Gibi gelirse ne yaparım bilmiyorum eşimin teyzesine inan mam ben onun hamileligine demiş 🤣 ne diyim Allah ıslah etsin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Neyine inanmıyor kadına bak bırak hiç kafana takma benimde kaynanam aramadı hayatım 27+3 haftalık hamileyim yanlızım yani birak onların yarım ağız hayırlı olsun demesine kalmadık 😘

Neyine inanmıyor kadına bak bırak hiç kafana takma benimde kaynanam aramadı hayatım 27+3 haftalık hamileyim yanlızım yani birak onların yarım ağız hayırlı olsun demesine kalmadık 😘

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank

Aynen sürekli araması hiç aramasından daha iyidir 🤭 gelirsede aha bak ben doğurdum inandinmi derim artık 🤣

Sinoplu

Kayıtlı Üye
rank
Korona var hastane refakatçi ziyaretci kabul etmiyor de gorumcenin de konuştuğu haber alacağı herkese evede kimseyi sokma canım korona var şakaya gelmez onlar yeni dünya ya adapte olmaya çalışıyor
Ooo oyle bisey dersem kaynanamlar beni topa tutar evine kimseyi istemiyor diye ahh ah qma kizlari dogum yaptiginda kimseyi odaya sokmadilar vay mikrop kapar şöyle böyle falan oyuzden diyemem ama duymasi icin birine sunu demeyi dusunuyorum arayip tebrikte etmedi hangi yuzle gelcek falan dicem gururu vardir heralde gelmez yani🤭

Benim de kaynanam yanında ultrason kağıdıyla gittik hamileyim dedim eşim ben eşimin teyzeleri hepsi hayırlı olsun deyip tebrik etti kaynanam döndü arkasını oturdu 19 haftalık oldu bebek hala ne aradı ne sordu eşime bile hayırlı olsun demedi ikinci gebeligim normalde eşimle konuşurdu oğlumu yalandan da olsa seslenir severdi ama şimdi hiç ne eşimle konuşuyor nede oğlumla bende seni. Gibi gelirse ne yaparım bilmiyorum eşimin teyzesine inan mam ben onun hamileligine demiş 🤣 ne diyim Allah ıslah etsin böylelerini
Ay benim kaynanamda dilinin ucuyla tebrik etti ve komsum cinsiyeti ogrendigim gun ilk hediyemi aldi babaanne olarak daha bi çöp almadi hala 🤣

Cok haklisin valla ama iste beni sinir edende şu bide dogumdan sonra gelip bebek gormeye anneye bakmaya geliyo gibi iyimser tavirlar nebilimya sinirimi bozuyor

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Aramasinlar benimkilerde bugün eşimi doldurmaya çalışmışlar bana karşı para verecekmiş kız kardeşi kenafirrrrrr karının doğumdan sonraki hallerine göre veririm sana para demiş esimde istemez senin paran senin olsun ben karimdan memnunum sen sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın demiş.sen misin onu diyen tefe tutmuşlar adamı.eşim demiş bebek 40 ı çıkana kadar kucağa almak yok misafir de kabul edilmicek eve die solemis. Arayalım anneleri gelmesinler köyden madem elletmicen demişler adama amannn cok ta tinnnnn yani

Ü

Ünaldı01

Guest
Amann görumcem beni hayirli olsun diye arasa nolur aramasa nolur😬😖 valla hic umrumda bile degil küs degiliz bi tartismamiz falanda yok ot gibi bi insan yararsiz zararsiz faydasiz sadece var mi var yasiyor😄 sagolsun beni hic aramaz bende aramam beklemez beklememde,esimide aramaz esimde onu aramaz degisik bi iliski bizimkisi😁

Tüm sayfalar yüklendi.