Görümcem bi hayirli olsun icin aramadi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sinoplu tarafından oluşturulan Görümcem bi hayirli olsun icin aramadi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,143 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Görümcem bi hayirli olsun icin aramadi
Konbuyu başlatan Sinoplu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

Sinoplu

Kayıtlı Üye
rank
Aramasinlar benimkilerde bugün eşimi doldurmaya çalışmışlar bana karşı para verecekmiş kız kardeşi kenafirrrrrr karının doğumdan sonraki hallerine göre veririm sana para demiş esimde istemez senin paran senin olsun ben karimdan memnunum sen sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın demiş.sen misin onu diyen tefe tutmuşlar adamı.eşim demiş bebek 40 ı çıkana kadar kucağa almak yok misafir de kabul edilmicek eve die solemis. Arayalım anneleri gelmesinler köyden madem elletmicen demişler adama amannn cok ta tinnnnn yani
Oh agzina saglik esinin benim esimde boyle hic cekinmez soyler ama ben simdilik bisey demiyorum bakalim

Balığın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Aramasinlar benimkilerde bugün eşimi doldurmaya çalışmışlar bana karşı para verecekmiş kız kardeşi kenafirrrrrr karının doğumdan sonraki hallerine göre veririm sana para demiş esimde istemez senin paran senin olsun ben karimdan memnunum sen sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın demiş.sen misin onu diyen tefe tutmuşlar adamı.eşim demiş bebek 40 ı çıkana kadar kucağa almak yok misafir de kabul edilmicek eve die solemis. Arayalım anneleri gelmesinler köyden madem elletmicen demişler adama amannn cok ta tinnnnn yani
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aslında en mantıklısı bu canım zaten salgın var bebeği görüntülu arama ile görsünler korona var her gün 200kisi ölüyor abi en güzelini söylemiş benim düşüncem de bu doğumu sessiz sedasız yapmak 🤣

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Oh agzina saglik esinin benim esimde boyle hic cekinmez soyler ama ben simdilik bisey demiyorum bakalim
Gelsin sinem yuzlesin dökün eteginizdeki taşları karşılıklı sizde kurtulun bende demiş adam istemiyorlarmis benimle konuşmak ben ne yapam bacim

Aslında en mantıklısı bu canım zaten salgın var bebeği görüntülu arama ile görsünler korona var her gün 200kisi ölüyor abi en güzelini söylemiş benim düşüncem de bu doğumu sessiz sedasız yapmak 🤣
Bende doktor daha gün vermedi ama verince solemicem bir gün öncesi falan aradılar çağırdılar derim😂😂😂annem gelecek bana bakmaya onu bile lafetmisler kaynanan geliyor ya evine die demiş size mi emanet et cem karımı ben sezeryanli haliyle annesi baksın die geliyor demis

Hatice❤️Ayşe Selen

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar gorumcemle konusmuyoruz ama kanli bicaklida degiliz insan yegeni oluyor diye arayip tebrik etmezmi abisini bile aramadi ve dogum yaptigimda kesjnlikle gelicek bukadarda yüzsüzdür ve ben sizce nasi tepki versem hic istemiyorum gelmesini
Amannn bosver Senin ki de dert mi canım benim annem aramadi sormadı sadece kirginiz ben giderim kendi gelmez pek ama aramızda bir mahalle var yürüyerek 20 dakika çocuğun 25 gün kuvezde kaldı ona bile aramadı bende takmıyorum bosverin aramasinlar sormasinlar sen eşinle çocuğunla huzurluysan hiccccc takma canım

Sinoplu

Kayıtlı Üye
rank
Amannn bosver Senin ki de dert mi canım benim annem aramadi sormadı sadece kirginiz ben giderim kendi gelmez pek ama aramızda bir mahalle var yürüyerek 20 dakika çocuğun 25 gün kuvezde kaldı ona bile aramadı bende takmıyorum bosverin aramasinlar sormasinlar sen eşinle çocuğunla huzurluysan hiccccc takma canım
Canim vallahi takmiyorum keske hic aramasalar benim derdim aramadiklarina gore dogumdada evime gelmesinler istemiyorum iste

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar gorumcemle konusmuyoruz ama kanli bicaklida degiliz insan yegeni oluyor diye arayip tebrik etmezmi abisini bile aramadi ve dogum yaptigimda kesjnlikle gelicek bukadarda yüzsüzdür ve ben sizce nasi tepki versem hic istemiyorum gelmesini
Canım benim ben bile görüşmüyorum görümcemle eltimle kaynanamla onlar yokmuş gibi davran boşver takma bile bak doğumum olacak biri gelipte demedi kızım iyü misin kötü müsün hepsi yakın oturuyor bana . Valla insanın kendi ailesi gibi olamaz hiç bişey karıştırma hiç bişeyine bırak o seni arayacak gelecek düşman gibi davranma ama umursama

Korona var hastane refakatçi ziyaretci kabul etmiyor de gorumcenin de konuştuğu haber alacağı herkese evede kimseyi sokma canım korona var şakaya gelmez onlar yeni dünya ya adapte olmaya çalışıyor
Beğendim bunu 😅 güzel bahaneler 😂😂

Canim vallahi takmiyorum keske hic aramasalar benim derdim aramadiklarina gore dogumdada evime gelmesinler istemiyorum iste
Ben hiç biri bi yere gelsin istemiyorum İnan

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Hiç takma hiç umurunda değilmiş gibi yap

Ensarin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Eşinin hatırı için göz yumucan sonuçta 1.derece akraban bırak günü geldiğinde yaptığından o utansın sen değil

...

Moderator
Mod
rank
Bence birşey olmamış gibi davran canım gelirse.çevrem öyle insanlarla dolu sorma.

Tüm sayfalar yüklendi.