Sorum var Görüşlerinizi bekliyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASlan_anası tarafından oluşturulan Görüşlerinizi bekliyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 717 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Görüşlerinizi bekliyorum
Konbuyu başlatan ASlan_anası
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Kızlar 36+0 dayım ikinci gebelik göğsümden her ikisindende dün geceden beri aşırı süt geliyor önce bir sızı sonra süt ilk gebelikte olmamıştı. Böyle olan var mı acaba ve arada kasılmalarım sancılarım oluyor
Bu güzel birşey canım benimde ilk bebekte gelmişti 😊

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 36+0 dayım ikinci gebelik göğsümden her ikisindende dün geceden beri aşırı süt geliyor önce bir sızı sonra süt ilk gebelikte olmamıştı. Böyle olan var mı acaba ve arada kasılmalarım sancılarım oluyor
Gogus pedi koy canim ovustur ki geri gitsin akmasin . Kolostrum sutu bebek icin cok onemli antibiyotik gbi birsey . Gogus ucunu sikma sarilirken vs dikkat et . Bebisin sutleri ziyan olsun istemeyiz cunku kolostrum sutunden sonra normal besleyici sutu gelicek

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Maşallah kuzum süt dolmuş göğsün bazı insanların doğumdan 3 4 gün sonra anca geliyor şahsen benimde doğumdan 3 gün sonra sütüm gelmeye başlamıştı

Tüm sayfalar yüklendi.