Göz kapağı şişliği 👀

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde ALEYNA TAŞ tarafından oluşturulan Göz kapağı şişliği 👀 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı Göz kapağı şişliği 👀
Konbuyu başlatan ALEYNA TAŞ
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurr

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar merhaba nasılsınız
Kısaca konuya giriyorum sabah bi uyandım gözümde bi acı bi baktım göz kapağım şişmiş öyle çok bi şişlik değil ama kirpik dibi olduğu için can yakıyor akşam oldu baktım şimdi de alt tarafı şişti yine kirpik dibi sebebi nedir ne kullansam geçer görsel de atıyorum şimdi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-07-01-00-26-15-19_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2026-07-01-00-26-15-19_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    668.6 KB · Görüntüleme: 5

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba canım, geçmiş olsun öncelikle! Göz kapağı şişliği bazen can sıkıcı olabiliyor. 😞

Bu durum genelde kirpik diplerindeki kıl köklerinin iltihaplanmasından (hordeolum veya arpacı olarak da bilinir) kaynaklanıyor olabilir. Eğer ağrı ve kızarıklık varsa, sıcak kompres denemen faydalı olabilir. Temiz bir bezi ılık suya batırıp suyunu sıkıp, şiş olan bölgeye birkaç dakika nazikçe uygulayabilirsin. Bunu günde birkaç kez tekrarlayabilirsin.

Eğer şişlik artarsa, ağrı şiddetlenirse veya görmende herhangi bir değişiklik olursa, mutlaka bir göz doktoruna görünmeni tavsiye ederim. Kendi başına reçetesiz ilaç kullanmaktan kaçınmalısın. Umarim en kısa zamanda geçer! 🤗

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Kısaca konuya giriyorum sabah bi uyandım gözümde bi acı bi baktım göz kapağım şişmiş öyle çok bi şişlik değil ama kirpik dibi olduğu için can yakıyor akşam oldu baktım şimdi de alt tarafı şişti yine kirpik dibi sebebi nedir ne kullansam geçer görsel de atıyorum şimdi
Cnm bu alerjı de olabilir bebek şampuanı ile yıka ama mutlaka vır hekim e başvur benimkisi de sürekli böyle oluyor çunku bırde gözünü dınlendır geçmiş olsun cnm

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Cnm bu alerjı de olabilir bebek şampuanı ile yıka ama mutlaka vır hekim e başvur benimkisi de sürekli böyle oluyor çunku bırde gözünü dınlendır geçmiş olsun cnm
Birkaç gündür uykusuzum da en küçüğü gece uyumuyo ortancancayla büyük kızıda ayırdım yataktan kendi odalarında uyuyolar ortanca olan alışamadı gece iki üç kere geliyo ben uyutup yatırıyorum tekrar geliyo gece uykusu bile kalmadı zaten yorgunluktan göz kapağım titriyodu bikaç gün önce şimdi de şişti

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Birkaç gündür uykusuzum da en küçüğü gece uyumuyo ortancancayla büyük kızıda ayırdım yataktan kendi odalarında uyuyolar ortanca olan alışamadı gece iki üç kere geliyo ben uyutup yatırıyorum tekrar geliyo gece uykusu bile kalmadı zaten yorgunluktan göz kapağım titriyodu bikaç gün önce şimdi de şişti
Haklısın cnm annelik hıc kolay değil sen bır doktora git en azindan ilaç verır sana kendini aksatma

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Merhaba canım İyiyim şükür kızımla uğraşıyorum bir oğlumla uğraşıyorum bir yanımda tekmeliyor diğeri karnım da tekmeliyor😆😅😅
Genelde bu havalarda enfeksiyon alerjilik falan olabilir ve polene alerjin varsa ondan da şislik yapabilir annemin de öyle olduğu çünkü Çok geçmiş olsun güzelim yarın kötü olursan eğer kızarıklık kaşıntı ve benzeri şeyler olursa direk sağlık ocağına git

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Haklısın cnm annelik hıc kolay değil sen bır doktora git en azindan ilaç verır sana kendini aksatma
Yarın inşallah bi sağlık ocağına uğrarım fırsat bulursam sağol canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Merhaba canım İyiyim şükür kızımla uğraşıyorum bir oğlumla uğraşıyorum bir yanımda tekmeliyor diğeri karnım da tekmeliyor😆😅😅
Genelde bu havalarda enfeksiyon alerjilik falan olabilir ve polene alerjin varsa ondan da şislik yapabilir annemin de öyle olduğu çünkü Çok geçmiş olsun güzelim yarın kötü olursan eğer kızarıklık kaşıntı ve benzeri şeyler olursa direk sağlık ocağına git
Kızarıklık var aslında da ışıktan pek belli olmamış gözümü aç kapa yapınca acıyor yatın fırsat bulursam bi sağlık ocağına giderim inşallah

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Yarın inşallah bi sağlık ocağına uğrarım fırsat bulursam sağol canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızarıklık var aslında da ışıktan pek belli olmamış gözümü aç kapa yapınca acıyor yatın fırsat bulursam bi sağlık ocağına giderim inşallah
Aynen canım git git geciktirme annemden biliyorum onun poleni alerjisi var diye onunki öyle oluyor belki senin de polene alerjin vardır da bilmiyorsun gidip doktordan öğrenmek en iyisi içimiz rahatlar En azından bize de haber vermeyi unutma🖤

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar