Canım Beni Yalnis Anlama Sakin Neden Yazıyorsun onu hiç anlamıyorum bilerek cevap vermiyor sadece buna inanmak istiyorsun sen sen güçlü bir kadınsın kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin üvey babana ismaile boyun egme sakn benden sana bir abla tavsiyesi ismaile beni gotur dersen ömür boyu bunu yüzüne vurucak mutlu olacakmisin??? Onunla tekrar çocuğunu bile görmeye gelmeyen insan ondan ne bekliyebilirsin sevse zaten cokdan gelirdi çok iyi düşün bunu yarın tekrardan pişmanlık duyma kimseye muhtaç değilsin kadın sığınma evi var üvey babam denecek şahıs herseyine karışıyor istersen şikayetçi ol sana şiddet uygulamış insan lütfen bunu kendine yapma ismaile daha fazla yazma bırak o pişman olsun o sana yalvarsin daha çok bir yerleri kalkıyor sen böyle yaparak fırsat verme boşanmış biriis olarak diyorum ailem olmasa mecbur ayaklarımın üzerinde duracaktim ben bir hatasıyla bitirdim herşeyi affetmedim onu yalvardi yakardı hala öyle umrumdami hayır değil benimde çocuğum var kendine gel artık Ayşenur arkadaşım sana söyledi dediklerine katılıyorum her kelimesine
@Kayra ve Ayra’nın Annesi silkelen artık eğer ona gidersen herşey daha kotu olacak hiç birşey eskisi gibi asla olmaz kimseyi değiştiremezsin güçlü ol lütfen beni yalnis anlama üzülüyorum sana abla olarak yazmam gerekiyordu