Grip mi covid mi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Selvi tarafından oluşturulan Grip mi covid mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,655 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Grip mi covid mi
Konbuyu başlatan Selvi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur Toygar Tıraz

Selvi

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba bayanlar perşembe akşamı dondurma yemiştim sabah bi uyandim bogazlarim kaşınıyor. Düne kadar kaşınma devam etti. Bugünde burnum feci şekilde akiyor sürekli hapşırıyorum. Hastaneye gitmek istemiyorum açıkçası covid bile olsam hamilelikten ötürü ilaçları kullanamicam zaten. Kendimi izole ettim ama 3 yaşında bir oğlum arada bir yanima geliyor ona bulaşır diye korkuyorum

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba bayanlar perşembe akşamı dondurma yemiştim sabah bi uyandim bogazlarim kaşınıyor. Düne kadar kaşınma devam etti. Bugünde burnum feci şekilde akiyor sürekli hapşırıyorum. Hastaneye gitmek istemiyorum açıkçası covid bile olsam hamilelikten ötürü ilaçları kullanamicam zaten. Kendimi izole ettim ama 3 yaşında bir oğlum arada bir yanima geliyor ona bulaşır diye korkuyorum
Geçmiş olsun canım büyük ihtimalle grip olmuşsundur dikkat et bol bol su iç c vitamini tüket beslenmene dikkat et bi an önce atlatırsın inşallah

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Inşallah öyledir canim ya
Çevrende pozitif kimse yoksa temaslı değilsen korkma canım bide dondurmanın üstüne başlamış ondan kaynaklıdır büyük ihtimalle. Benim eşim pozitifti 1 ay önce falan aynı evin içinde ne bana ne çocuklara bulaşmadan atlattık çok şükür. Yine de oğlun küçükmüş ne olur ne olmaz diye elinden geldikçe dikkat et

Selvi

Kayıtlı Üye
rank
Çevrende pozitif kimse yoksa temaslı değilsen korkma canım bide dondurmanın üstüne başlamış ondan kaynaklıdır büyük ihtimalle. Benim eşim pozitifti 1 ay önce falan aynı evin içinde ne bana ne çocuklara bulaşmadan atlattık çok şükür. Yine de oğlun küçükmüş ne olur ne olmaz diye elinden geldikçe dikkat et
Iki gün üst üste yedim dondurmayi eşimle onunda bogazi kasindi burnu akti ama 3 güne toparladi. Ben yatıyorum valla surekli

İki Prenses Annesi 💜

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım büyük ihtimalle grip olmuşsun yinede dikkat et inşallah hemen iyilesirsin

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Canım koronadan haric salgın var herkes aynı sekılde hasta bende atlattım cok sukur once bogaz sonra burun akıntısı bol c vitamini al nane limon ıhlamur bol su ıc gecmıs olsun

MrymCetinkaya

Kayıtlı Üye
rank
Canım fatanjit olmuşsun sen muhtemelen.

Tüm sayfalar yüklendi.