Grip mi covid mi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Selvi tarafından oluşturulan Grip mi covid mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,655 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Grip mi covid mi
Konbuyu başlatan Selvi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur Toygar Tıraz

Selvi

Kayıtlı Üye
rank
Canım koronadan haric salgın var herkes aynı sekılde hasta bende atlattım cok sukur once bogaz sonra burun akıntısı bol c vitamini al nane limon ıhlamur bol su ıc gecmıs olsun
Evet dün çok kişiyle konuştum çoğu kişide varmış hamilelikten ötürü ağır geçiriyorum sanırım

Nur Toygar Tıraz

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba bayanlar perşembe akşamı dondurma yemiştim sabah bi uyandim bogazlarim kaşınıyor. Düne kadar kaşınma devam etti. Bugünde burnum feci şekilde akiyor sürekli hapşırıyorum. Hastaneye gitmek istemiyorum açıkçası covid bile olsam hamilelikten ötürü ilaçları kullanamicam zaten. Kendimi izole ettim ama 3 yaşında bir oğlum arada bir yanima geliyor ona bulaşır diye korkuyorum
Canım geçmiş olsun grip gibi aslında ama yinede belli olmaz, oğlun için risk olusturmasin bir test yaptırsan çok daha iyi olur. En kısa zamanda iyilesirsin inşallah 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.