Grip oldum covid degilim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fındık tarafından oluşturulan Grip oldum covid degilim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 498 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Grip oldum covid degilim
Konbuyu başlatan Fındık
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fındık

Fındık

Kayıtlı Üye
rank
3gundur esımden grip bulaştı test olduk çok şükür covid değiliz ama ağır grip oldum 2gunde eşim iyileşti ama bana bulaştı çocuklarda nesle gibiydi ama en çok etkilenen ben oldum ilaç ta kullanmadığım için hamilelikte hiç cekilmiyo heryerim ağrıyo çok zorlaniyorum bitki çayı da fazla tüketmek iyi değilmiş onuda öğrendim o kadar da içtim bilmeden inşallah bişey olmaz😏😏😷

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
3gundur esımden grip bulaştı test olduk çok şükür covid değiliz ama ağır grip oldum 2gunde eşim iyileşti ama bana bulaştı çocuklarda nesle gibiydi ama en çok etkilenen ben oldum ilaç ta kullanmadığım için hamilelikte hiç cekilmiyo heryerim ağrıyo çok zorlaniyorum bitki çayı da fazla tüketmek iyi değilmiş onuda öğrendim o kadar da içtim bilmeden inşallah bişey olmaz😏😏😷
Bende içtim canım nane limon bol bol ama başka birşey içemiyoruz birde terle öyle atlattım bende çok geçmiş olsun 🤲

Tüm sayfalar yüklendi.