Günaydın kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Esra şentürk tarafından oluşturulan Günaydın kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 649 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Günaydın kızlar
Konbuyu başlatan Esra şentürk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çiçek20

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Oğlum doğalı 2 gün oldu şuan evdeyiz ve iyiyiz ama benim burnum tıkanıyor ve dikişlerden dolayı hapşıramıyirum varmı benim gibi olanlar ve kullananlar ne içtiniz de geçti hemen
Öncelikle gözün aydın kuzum ağrı kesici vs var mı canım onu kullan istersen

Zeynep'in annesii

Kayıtlı Üye
rank
Oğlum doğalı 2 gün oldu şuan evdeyiz ve iyiyiz ama benim burnum tıkanıyor ve dikişlerden dolayı hapşıramıyirum varmı benim gibi olanlar ve kullananlar ne içtiniz de geçti hemen
Bende doğum yaptığımda öyle olmuştu ama beni tamamen uyutmuşlardı ondan oldu diye düşünmüştüm narkozun etkisi geçene kadar devam etmişti doktorun verdiği ilaçları kullanmıştım hapşırmak zor oluyor ama mecbur hapsiriyordum bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah geçmiş olsun

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Gözün aydin olsun tatlim Allah analı babalı büyütsün inşallah sana da çok geçmiş olsun kuzum bi doktoruna danış istersen cnm

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Gözün aydın canım analı babalı büyüsün İnşaAllah 🙏 sanada cok gecmiş olsun canım 🤲

Tüm sayfalar yüklendi.