Günaydınnnnn canlar 💖🌸

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Doğuma Hazırlık kategorisinde Yağmurorcunn tarafından oluşturulan Günaydınnnnn canlar 💖🌸 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,150 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Doğuma Hazırlık
Konu Başlığı Günaydınnnnn canlar 💖🌸
Konbuyu başlatan Yağmurorcunn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çiçek20

Yağmurorcunn

Kayıtlı Üye
rank
Günaydın kızlar, gününüzün güzel geçmesini diliyorum.🌸💖
35 haftalığız, Sezeryan ile Doğum yapanlara aslında sorum sizce kaçıncı haftada alırlar kaç haftam vardır 🤭 ben 3 hafta diye düşünüyorum ama 36 ve 37 de Doğuma alınanlar var 🤦🏼‍♀️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
35 haftalığız, Sezeryan ile Doğum yapanlara aslında sorum sizce kaçıncı haftada alırlar kaç haftam vardır 🤭 ben 3 hafta diye düşünüyorum ama 36 ve 37 de Doğuma alınanlar var 🤦🏼‍♀️
Günaydın balımm..
Ben ilk defa 2.5 ay önce oldum 37+6 da aldılar

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Günaydın canım. Aksi bı durum yoksa genelde 38 de alıyorlar. Sağlıkla hayırla kavuştursun sizi Rabbim 🙏

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Günaydın kuzum neden sezeryan doğum olacak önemli dglse öğrenebilir mym

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Doğumdan korkma kuzum , tansiyonun mu düşüyor acaba kuzum hiç baktırdımn mı . hayırlısı ile kucağına al inşallah 🤲🏻 öptüm teyzesi oda seni öpüyormuş 🤭
Ağırlarım gittikçe artıyor balım, belimi hissetmiyorum o ayrı bir konu, ellerim ayaklarım boşalıyor böyle gözlerim kararıyor Doğumdan da korkuyorum 🤦🏼‍♀️ Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Kayra bebişi öpüyorum.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar