Dün doktora gittim bebeğimin gelişimi uyumlu 35 haftalık 3.450 gr 50 cm boy ve 2 hafta sonra nasipse bebeğime kavuşuyorum çok şükür mutluyum doktorumda çok tatlı dilli iyi birisi sonunda içim rahatladı
Amin canın çok sağolAllah sag salim kucagina almayi nasib etsin
Rabb'im bı avazda kucağına almayı nasip etsin inşallah cnmDün doktora gittim bebeğimin gelişimi uyumlu 35 haftalık 3.450 gr 50 cm boy ve 2 hafta sonra nasipse bebeğime kavuşuyorum çok şükür mutluyum doktorumda çok tatlı dilli iyi birisi sonunda içim rahatladı
Masalalh cnm rabbim sağlıkla gelmeyi nasip etsinDün doktora gittim bebeğimin gelişimi uyumlu 35 haftalık 3.450 gr 50 cm boy ve 2 hafta sonra nasipse bebeğime kavuşuyorum çok şükür mutluyum doktorumda çok tatlı dilli iyi birisi sonunda içim rahatladı
Maşallah canım sağ salim kavuş inşallahDün doktora gittim bebeğimin gelişimi uyumlu 35 haftalık 3.450 gr 50 cm boy ve 2 hafta sonra nasipse bebeğime kavuşuyorum çok şükür mutluyum doktorumda çok tatlı dilli iyi birisi sonunda içim rahatladı
Sağlıkla kucağına al inşallah kuzumDün doktora gittim bebeğimin gelişimi uyumlu 35 haftalık 3.450 gr 50 cm boy ve 2 hafta sonra nasipse bebeğime kavuşuyorum çok şükür mutluyum doktorumda çok tatlı dilli iyi birisi sonunda içim rahatladı