Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel anneler 🌸👋🏻 35+5 haftalık olduk Randevu alamıyorum direk hastaneye (devlet) gitsem ilgilenirler mi ?
Selam kızlar Arafta kaldım da 34 haftalıkken doktor 2 hafta sonraya randevu al dedi ama sürekli kontrol etmeme rağmen randevu bulamıyorum. Zaten 2 hafta olucak direk gitsem muayene olabilir miyim acaba?
Selam kızlar Arafta kaldım da 34 haftalıkken doktor 2 hafta sonraya randevu al dedi ama sürekli kontrol etmeme rağmen randevu bulamıyorum. Zaten 2 hafta olucak direk gitsem muayene olabilir miyim acaba
Selam kızlar Arafta kaldım da 34 haftalıkken doktor 2 hafta sonraya randevu al dedi ama sürekli kontrol etmeme rağmen randevu bulamıyorum. Zaten 2 hafta olucak direk gitsem muayene olabilir miyim acaba?
Keserler balom benim de son haftalarda randevu sıkıntısı oldu direk gittim haftamo sordu söyledim fişi kestiler haftan belki erken olsa vermezler ama son haftlrdasın artık. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Keserler balom benim de son haftalarda randevu sıkıntısı oldu direk gittim haftamo sordu söyledim fişi kestiler haftan belki erken olsa vermezler ama son haftlrdasın artık. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah